Roskilde Tennis Klubs medlemmer hjælper selv med til at gøre baner og anlæg klar ikke mindst til udendørs sæsonen. Vores banemand Kurt Jensen gør et kæmpe stykke arbejde i hverdagen, men ene mand kan han ikke magte de mange opgaver, der skal løses, inden vi er klar til sommersæsonen.

Herunder kan du se information om klubbens “Forårsrengøring”.

2015-04 Forårsrengøring Darup 03Udesæsonen nærmer sig og vanen tro er der brug for hjælp fra alle til at klargøre Roskilde Tennis Klubs udendørs baner og arealer både på Dronning Sofies Vej og i Darup.

Børn, voksne, forældre til børn, som spiller, bedsteforældre, junior-, senior- og motionistspillere – hjælp fra alle er nødvendigt for at få det hele klargjort til udesæsonen starter.

• Anlægget i Darup tirsdag den 16. april 2019 kl. 17-20
  • Anlægget på Dr. Sofies Vej tirsdag den 23. april 2019 kl. 17-20

Er kl. 17 for tidligt, så kom forbi senere. Har du mulighed for at hjælpe tidligere, så ring til Kurt. Al hjælp er velkommen.

Der bliver også serveret lidt aftensmad som tak for hjælpen.

Anlægsudvalget

2015-04 Forårsrengøring Darup 05

Nedenstående opgaver er fra 2018 – de bliver opdateret til 2019 i starten af april 2019:

• Rengøring flisearealer (ca. 6 personer)
  • Klippe hæk på stien langs banerne (ca. 4 personer)
  • Klippe højen (ca. 2 personer)
  • Plante i blomsterkummerne (ca. 1 person)
  • Ordne minitennisbanen (ca. 2 personer)
  • Opsætte skraldespande og skodautomater. (ca. 2 personer)
  • Opsætte ur ved bane 1 og 2 (1-2 personer)
  • Rengøring klubhus / vaske skabe, pudse vinduer. (ca. 4 personer)
  • Male bænke og udhæng på hus. (ca. 6 personer)
  • Male cykelskur ved hallen. (ca. 2 personer)
  • Opsætning af net, windbreaker, koste og bænke på banerne. Denne opgave udføres kun hvis vejret tillader det og banerne ifølge Kurt er klar. ( ca. 4 personer )

Du kan tilmelde dig herunder.

Ja, jeg kommer tirsdag den 16. april 2019 kl. 17-20 og hjælper med at gøre anlægget i Darup klar til sommersæsonen:

Her kan du se antallet af tilmeldte, efterhånden som de melder sig. Kan du ikke se din egen tilmelding, lige efter du har tilmeldt dig, gå ind på siden igen eller tryk F5 på dit tastatur.

• This form does not have any entries yet.

2015-04 Forårsrengøring Dr Sofie 11

• Rengøring flisearealer (ca. 6 personer)
  • Klippe hæk på stien langs banerne (ca. 4 personer)
  • Plante i blomsterkummerne (ca. 1 person)
  • Opsætte skraldespande og skod automater. (ca. 2 personer)
  • Rengøring klubhus / vaske skabe, pudse vinduer. (ca. 4 personer)
  • Rensning af tagrender (ca. 2 personer)
  • Male bænke (ca. 6 personer)
    er klar (ca. 4 personer)

Ja, jeg kommer tirsdag den 23. april 2019 kl. 17-20 og hjælper med at gøre anlægget på Dr. Sofies Vej klar til sommersæsonen:

• This form does not have any entries yet.