Roskilde Tennis Klubs medlemmer hjælper selv med til at gøre baner og anlæg klar ikke mindst til udendørs sæsonen. Vores banemand Kurt Jensen gør et kæmpe stykke arbejde i hverdagen, men ene mand kan han ikke magte de mange opgaver, der skal løses, inden vi er klar til sommersæsonen.

Herunder kan du se information om klubbens “Forårsrengøring”.

2015-04 Forårsrengøring Darup 03Der er brug for hjælp fra alle til at klargøre Roskilde Tennis Klubs udendørs baner og arealer både på Dronning Sofies Vej og i Darup.

Børn, voksne, forældre til børn, som spiller, bedsteforældre, junior-, senior- og motionistspillere – hjælp fra alle er nødvendigt for at få det hele klargjort til udesæsonen starter.

• Anlægget i Darup tirsdag den 21. april 2020 kl. 17-20
  • Anlægget på Dr. Sofies Vej onsdag den 22. april 2020 kl. 17-20

Er kl. 17 for tidligt, så kom forbi senere. Har du mulighed for at hjælpe tidligere, så ring til Kurt. Al hjælp er velkommen.

Der bliver også serveret lidt aftensmad som tak for hjælpen.

Anlægsudvalget

Denne liste er fra 2019 – den bliver senere opdateret til 2020.

2015-04 Forårsrengøring Darup 05

• Male cykelskur/ indgangsparti ved hallen (4 personer)
  • Male redskabsskur (2 personer)
  • Male blomsterkasser (1 person)
  • Rengøring af klubhus (3 personer)
  • Rengøre fliseareal (4 personer)
  • Omlægning af sidefliser rundt om banerne (2 personer)
  • Opsætning af bænke, koste, net mm (2 personer)
  • Rengøre minitennisbane (2 personer)

Du kan tilmelde dig herunder.

Ja, jeg kommer tirsdag den 21. april 2020 kl. 17-20 og hjælper med at gøre anlægget i Darup klar til sommersæsonen:

Her kan du se antallet af tilmeldte, efterhånden som de melder sig. Kan du ikke se din egen tilmelding, lige efter du har tilmeldt dig, gå ind på siden igen eller tryk F5 på dit tastatur.

• This form does not have any entries yet.

Denne liste er fra 2019 – den bliver senere opdateret til 2020.

• 2015-04 Forårsrengøring Dr Sofie 11Rengøre fliseareal (4 personer)
  • Rengøre tag og tagrender (2 personer)
  • Rengøre klubhus (4 personer)
  • Male lodrette brædder bane 1+2. (4 personer)
  • Opsætning af windbreaker, bænke, net mm (4 personer)
  • Male bænke (2 personer)

Ja, jeg kommer onsdag den 22. april 2020 kl. 17-20 og hjælper med at gøre anlægget på Dr. Sofies Vej klar til sommersæsonen:

• This form does not have any entries yet.