Vi kan jo kalde afsnittet for Emma Tennis Gad

Omkring opførsel på banen, så er det tilladt at være engageret, men undlad mishagsytringer og udråb på banerne. RTK vil gerne have et ry som et klub, hvor medlemmerne opfører sig ordentligt og med respekt for spillet, sig selv og modstandere. Med vores pragtfulde placering af Dronning Sofies Vej anlægget midt i byen, så forpligter det os ekstra til at dæmpe genytterne.

Specielt i forhold til naboerne på Dronning Sofies Vej, så vil vi gerne have et godt naboskab med ejerne af de grunde, der støder op til banerne. Så lad være med at gå ind efter boldene, hvis de er røget over hækken – men respektér, at dette er private områder, som vi ikke har adgang til. Hvis du endelig insisterer på at hente din bold, så ring på døren hos ejeren og spørg om lov til at lede efter din bold.

Vi tager desuden hensyn til naboerne ved at dæmpe tonefaldet – altså undgå høje råb.

Både udendørs og indendørs

Spiller der nogen på banen, når du kommer, så vent med at gå ind på banen, til din tid er inde. Det er god tone, så du ikke stresser dem, der er på banen i forvejen. Spillerne på banen må spille, indtil tiden er slut og først begynde at feje bagefter. Det betyder, at du selv kommer i gang 2-4 minutter over den fastsatte tid, men til gengæld kan du så selv spille til din egen tid er helt slut.

Ordningen er lavet sådan, fordi det vil være ærgerligt at skulle gøre banen klar til sluttid – og så dukker der ikke nogen op bagefter. Så hvis de efterfølgende kommer lidt for sent, kan du altså spille videre, indtil de viser sig – og så først starte med at feje, når de kommer.

Når du er færdig med banen skal du feje efter dig – det gælder både indendørs og udendørs. Start i yderkanten af banen og fej rundt på den ene halvdel, indtil du og kosten er inde på midten af banen. På den måde fejer man ikke grus og sand ud af banen.Omkring opførsel på banen, så er det tilladt at være engageret, men undlad mishagsytringer og udråb på banerne. RTK vil gerne have et ry som et klub, hvor medlemmerne opfører sig ordentligt og med respekt for spillet, sig selv og modstandere.

Læs mere om klargøring af banerne her