Veterantennis er for spillere der er fyldt 35 år og opefter. Ambitionsniveauet er højt i dansk tennis og også i Roskilde Tennis Klub.

Veteranholds turneringer afvikles under SLTU så senior- og veteranholds turneringen er koordineret den vej igennem. Veterantennis hører under Seniorudvalget i RTK.

Dansk Veterantennis forbund laver mange aktiviteter og som spiller kan man med fordel melde sig ind i forbundet for at kunne deltage i de mange individuelle turneringer de afholder. Læs mere om dansk veteranforbund her.

Veteran DM 2015 blev afhold i uge 32 på RTK grund, vi er stolte af at have været værter for så stort et arrangement.

Herunder finder du kamp referarterne fra hver dag af Veteran DM ude 2015 skrevet af Morten Lyebalk

Dag8 finaledagen, dag 7, dag 6, dag 5, dag 4, dag 3, dag 2 og første dag

8 portrætter skrevet ifm VeteranDM ude 2015

DM dag 7 004 Reino Nyyssöne