Roskilde Tennis Klub har indgået en aftale med Sport Direct Roskilde og Head om levering af bolde, som medlemmerne også kan købe. Det er også muligt at købe klubtøj – både shorts, nederdele, T-shirts, træningsdragt og lignende. Jo mere, vi handler, jo større er mulighederne for at få endnu flere varer til en særlig klubpris. Det kunne fx være sko og ketsjere.

Du kan få trykt både navn og logo på tøjet – men du kan også fravælge det. Der er både muligt at vælge røde og hvide farver.

Du kan tjekke priser og udvalg i webshoppen, når du har oprettet dig, men her er nogle eksempler på priser:

• 12 bolde Head Pro eller Head ATP = 200 kr.
  • T-shirt til børn = 175 kr.
  • T-shirt til voksne = 225 kr.
  • Shorts eller nederdel til børn = 175 kr.
  • Shorts eller nederdel til voksne = 275 kr.
  • Træningsdragt – overdel = 425 kr.
  • Træningsdragt – bukser = 350 kr.

I webshoppen står G for “Girl” og B for “Boy” – bare hvis du bliver i tvivl.

Skal du have ny ketsjer, så er der nu en mulighed for at prøve flere modeller, inden du bestemmer dig. SportDirect har indkøbt flere ketsjere, som træningschef Sisse Folmø har liggende, men disse må meget gerne lånes af medlemmer, der vil prøve at spille med en ny ketsjer, inden de beslutter sig for, om det er en, der passer.

Det drejer sig om flere modeller Head-ketsjere til særlige medlemspriser:

• Speed MP: 1450 kr.
  • Graphene Touch Radical S: 1300 kr.
  • Instinct MP: 1200 kr.
  • Prestige tour: 1450 kr.
  • Graphene Touch Extreme S: 1100 kr.

Du skal skrive til Sisse Folmø, hvis du vil låne ketsjerne – det kan du gøre på Dr. Sofies Vej, hvor ketsjerne ligger aflåst. Du kan låne ketsjeren, mens du spiller, og så skal den lægges retur igen. Sisse udleverer eller giver dig besked om, hvordan du får fat i den ketsjer, du gerne vil låne. Du er velkommen til at prøve mere end en.

Er der en, der falder i din smag, så skal du henvende dig til Jesper Falck hos SportDirect. Det skal du gøre på Roskilde@sport-direct.dk eller falck.roskilde@sport-direct.dk eller telefon 46 75 56 00, mobil 20 63 18 43.

Klik på logoet for Sport Direct Roskilde. Så kommer du ind på deres hjemmeside, hvor du skal oprette dig for at blive kunde. Det er hurtigt og nemt.

Bemærk: For at se varerne i webshoppen og for at opnå klubrabat, så skal du oprette dig med en særlig kode

Du kan se koden i bookingsystemet – vælg “Forsiden” og se så koden under billedet med RTK’s webshop. Bemærk, du skal være logget ind – ellers bliver billede og tekst ikke vist.

Du kan også få koden, hvis du skriver til klubmedarbejder Henrik Overgaard.

Opretter du dig uden koden, så får du ikke vist nogen varer. Så koden skal bruges.

Når du har oprettet dig, så kan du se det tøj, der er til salg i RTK’s webshop, og du kan nemt lægge ting i indkøbskurven og betale.

Er du i tvivl om bestemte størrelser, så spørg andre medlemmer i klubben, du kan se med klubtøjet på. Vi har desværre ikke en prøvekollektion fast liggende i klubben.

Link til webshoppen: http://sportdirecterhverv.dk.

Man kan vælge tre måder at få leveret på:

• Hente selv hos Sportdirect – Navervej 30, 4000 Roskilde
  • Få det sendt med GLS – ekstra pris for forsendelse