Her kan du komme med ideer til aktiviteter til 2021, hvor Roskilde Tennis Klub fejrer 100 års jubilæum.

Jubilæumsåret fejres fra 21. februar 2021 til 21. februar 2022. Du må gerne komme med input til aktiviteter i hele denne periode, både udendørs og indendørs – og gerne for forskellige medlemsgrupper, unge, ældre, motionister og turneringsspillere….

Her er mine input til jubilæumsåret:

Her kan du se alle input:

• Bo & Tomas
    • Lav en lækker version af Roland Garros AKA Ryvang Garros = en dejlig dag med opvisnings/-showkampe, sjov for ungerne og afterparty på SOHO for de voksne – BUM! 🏁🏴‍☠️🍾🎾🇩🇰

• pernille
    • Gitte Martinussen
    • Picnic og tennis ala 1920'erne

• Søren Peter Elkjær
    • Året kan bruges til, at vi får mulighed for at se noget rigtig god tennis, så hvis der kan skabes interesse for og skaffes arbejdskraft til, at vi tager os af at afholde en større turnering i DTF-regi, vil det være fint.
      Alternativt eller oven i kan vi afholde RTKs jubilæumsturnering med invitation af deltagere fra Tennis Øst a la Vikingeturneringen, som vi havde gennem mange år.

Her kan du læse mere om jubilæumsforberedelserne.