Med et nyt gulv og en nymalet ”sporvogn”, altså vores opholdslokale, så er der virkelig sket fremskridt i RTK-hallen. Nu går anlægsudvalget et skridt videre og vil gerne have styr på indhold i alle skabene, så fx bolde og træningsudstyr har deres faste pladser og er nemmere at komme til.

Der er flere udvalg, der har aflåste skabe i hallen, og dem tager udvalget nu kontakt til for at høre, om de fortsat har brug for pladsen.

Der er også nogle skabe med lås på, som der ikke er helt styr på ejerskabet af. Ejerne af indholdet i disse skabe må gerne give sig til kende, så anlægsudvalget får et overblik over, hvad der er til rådighed af opbevaringsplads.

Når der er ryddet op, kommer der tydelige skilte på alle skabe.

2016-12-rtk-hallen-skabe-udstyrDerudover er anlægsudvalget med diverse frivillige samt vores bane- og alt-mulig-mand Kurt i gang med flere andre tiltag. Der bliver lavet en nyindretning i trænernes udstyrsskab, så alle remedier får faste pladser. Det skal også gøre det nemmere at få ryddet op i hverdagen. Det stiller krav til alle trænere om at sætte tingene rigtigt på plads, når de er færdige.

Brug den nye garderobe

Vi har derudover et problem med beskidte sko – og i nogle tilfælde også mudrede hundepoter – i området mellem banerne lige uden for Sporvognen. Derfor har vi sat et skilt op på døren ud til mellemgangen om at det kun er rene sko og ingen hunde, der har adgang.

Inde i Sporvognen har anlægsudvalget jo for nylig malet, og der er blevet lavet en særlig garderobe, så vi kan komme af med jakker, tasker og sko nede i hjørnet – i stedet for at disse ting fylder rundt på borde og stole.

Tøm opvaskemaskinen og vend skiltet

Opvaskemaskinen har fået et vendbart skilt, så vi tydeligt gør hinanden opmærksom på, når opvaskemaskinen er sat i gang og skal tømmes og når den er klar til at blive fyldt. Det er en opgave, vi alle må deles om, når vi er ude i hallen. Vi håber, at ventende forældre til juniorer også vil hjælpe med denne opgave. Det kan være svært at se, om opvaskemaskinen er færdig, men det er den, når startknappen ikke længere lyser.

Oprydning og maling i fitnessrummet

Der er også nogle forbedringer på vej i fitness-rummet. Kurt har sat nye og lavere lamper op, så man ikke kommer til at ramme disse, når der bliver lavet øvelser. Der er sat et lille klapbord op, så det er muligt at holde små møder derinde, og der er også et par klapstole på vej. Derudover bliver der ryddet op og flest mulige ting bliver placeret på væggen, så det er muligt at gøre rent. Et par frivillige har tilbudt at male lokalet og herefter vil der blive gjort grundigt rent.

Der er altså en række forbedringer på vej – men der bliver kun holdt pænt og rent i fremtiden, hvis vi alle hjælper til.

Hilsen

Anlægsudvalget, klubchefen og banemanden