Hvad sker der for klubbens juniorer hen over vinteren? Det kommer der et forsøg på at skabe et overblik over her.

Aktiviteterne afhænger meget af, hvor meget I selv ønsker at være med til, for udover de aktiviteter, som juniorudvalget og trænerne står for her i klubben, så er der også mulighed for at komme ud og spille stævner og turneringer. Husk, at der er kampe for spillere på alle niveauer og i alle aldersklasser. Tennis er sjovest, når man også spiller kampe og bliver kammerater med andre tennisbørn.

Først og fremmest skal vi reklamere for:

Her kommer så et overblik over alle øvrige aktiviteter:

Der er tilmelding til alle aktiviteter på forhånd, så vi ved, hvor mange der kommer. Nogle er gratis, andre koster lidt.

Øvrige aktiviteter

Skumturneringer og stævner

• Skumturneringer i Himmelev Hallen for U8 – U16 søndag den 10. november og søndag den 22. marts 2020.
  • + stævner og turneringer i en lang række klubber på Sjælland og i det øvrige Danmark

Se listen over DGI-stævner og turneringer – stævnet i Himmelev den 22. marts står ikke på listen endnu

Øvrige individuelle turneringer – for de mest turneringsaktive

Der er stævner mange weekender i mange klubber – i RTK afholder vi selv en U14 kategori 2 turnering i slutningen af uge 8.

Holdkampe

• Der er tilmeldt tre RTK-skumhold til vinter: U8 letøvede/begyndere + U10 både øvede og letøvede/begyndere
  • Der er tilmeldt to hold med gul bold: U14 og U18

Se listen over hold og link til deres kampprogram. Træningschef Sisse Folmø står for sammensætningen af holdene.

Her finder du guiden for RTK’s holdkaptajner.

Hertil kommer:

• De åbne sjællandsmesterskaber i skumtennis lørdag den 28. og søndag den 29. marts 2020 i Valby-Hallen. Pigerækkerne afvikles om lørdagen og drengerækkerne om søndagen. Der kommer masser af sideaktiviteter, events og konkurrencer begge dage. Tilmelding til stævnet åbner den 2. januar 2020
  • Tennis Øst mesterskaberne i starten af januar 2020
  • Tur til udlandet i april 2020 – for talentgruppen i RTK