Har du lyst til at spille tennis, så er du velkommen i Roskilde Tennis Klub.

Vi har plads og gode tilbud både til børn og voksne. Vi er en stor klub, så vi har spillere i alle aldre og på alle niveauer, så du kan altid finde nogen at spille med.

Som medlem kan du deltage i både træning og en masse aktiviteter – du kan også bare booke bane og spille med andre, du kender. Træningen koster særskilt – og det koster som regel også lidt at deltage i aktiviteter, lidt afhængig af præmier, forplejning og andre omkostninger. Når du har betalt kontingent, kan du imidlertid spille lige så meget du vil på banerne hele sommeren.

Vi anbefaler, at du deltager i nogle aktiviteter og dermed lærer andre at kende. Jo flere, du kender, jo sjovere er det.

Du er velkommen til at melde dig ind, hvis du allerede nu ved, at du vil spille tennis. Så er du hurtigt klar til at booke bane og komme i gang.

Følg med på hjemmesiden, hvor der hele tiden er nyt om aktiviteter og træning. Der sker hele tiden noget nyt.

Her finder du en side med overblik over de faste aktiviteter for voksne.

I maj afholder vi en kampagne for nye voksne – i 2020 er der helt udsolgt og derfor ikke flere pladser tilbage.

Er du ny i RTK, er du altid velkommen til at henvende dig til RTK’s klubmedarbejder, så du kan få lidt tips om at komme i gang.

Hvis du gerne vil gå til træning, skal du dog først skrive til træningschef Sisse Folmø for at høre, om der er plads på et træningshold med andre på din alder.

Vil du prøve først?

Har du ikke prøvet før og er i tvivl, om tennis er noget for dig, så kan du komme til en prøvetime i maj.

Det foregår torsdag kl. 16-17 på Dr. Sofies Vej 10, 4000 Roskilde. Du skal tilmelde dig på forhånd, så vi ved, hvor mange der kommer:

Ja, jeg vil gerne komme til prøvetime i maj 2020: