Sidste nyt 20/12: Kommunen har oplyst, at jordkørsel med de store dumpere nu er slut. Adgangsforholdene til hallen er, om ikke optimale, så dog blevet noget bedre nu. Efter nytår starter der en del lastbilkørsel. Vi har bedt kommunen om at foretage et dagligt tilsyn og sikre der løbende ryddes op.

Vi følger situationen dagligt.

Hans Chr. Stigaard

 

Det er meget mudret omkring RTK-hallen for tiden. Forsyningsselskabet FORS er ved at etablere et teknisk anlæg bag ved udendørs banerne, og det betyder, at der bliver kørt en hel del med lastbiler på vejen forbi hallen, men også hen over stien ved parkeringspladsen. I det våde vejr betyder det store mængder mudder, og næstformand Hans Christian Stigaard har derfor flere gange været i dialog med Roskilde Kommune om at få forbedret adgangsforholdene.

Der er i flere omgange også sket forbedringer, men sne og regn den sidste uges tid har gjort mudderet ekstra omfattende. Hans Christian prøver at kontakte kommunen igen for at få gjort noget, for de sidste dage har det været stort set umuligt at komme til hallen uden at få mudret sko/støvler og bukseben til.

Det meget mudder er også en udfordring for rengøring i hallen. Tag så vidt muligt udendørs skoene af, inden I kommer for langt ind i hallen – og som altid er det absolut ikke tilladt at gå med udendørs sko ind på banerne.