Der er i øjeblikket Sjællandsmesterskaber for både junior og senior, og tre spillere fra Roskilde er stadig med i turneringen. Det drejer sig om Phi Thanh Vo i U12, som både har kvalificeret sig til semifinalen i single og double. Nu står Phi over for topseede Nicolas Borgsten fra Farum i sin single semifinale.

Mille Elsborg deltager i senior dame single, og hun er i kvartfinalen efter at have besejret 5. seedede Kathrine Berge fra Birkerød.

I senior veteran er Kurt Jensen stadig med i single og double – begge steder i semifinalen. I double spiller han sammen med Mogens Fannucchi.

I U16 har Marius Nyrup gjort det godt. Han spillede en meget tæt første runde kamp og tabte herefter i kvartfinalen.

Hos U10 drengene blev Gustav Sigdal og Nicolas Arentoft henholdsvis nr. 2 og 1 i deres pulje efter to sejre og et nederlag, men da der var mange puljer, var det så ikke nok til at gå videre til finalekampene.

Iben Lyme i U12 mødte nr. 6 i Danmark, Sarafina Olivia Hansen fra Birkerød, og her tabte Iben 12/10 i tiebreak efter at have vundet og tabt et sæt.

Også Alex Rasmussen i U16 vandt en kamp og tabte så i næste runde.

Dette var mit forsøg på at følge lidt med i resultaterne ved SM. Fremover vil jeg blive glad for, hvis en eller flere i klubben vil kunne følge med i den slags resultater og være den/dem, der skriver lidt fra turneringer. Det vil også være dejligt, hvis spillerne på klubbens forskellige hold også skrev lidt fra deres kampe.

Henrik Overgaard