Anni Nielsen (She Captain fra vinterens +50 hold) var oprindelig udset til denne sommer påny at være She Captain for et +50 hold.

“Jeg føler mig bare så meget yngre denne sommer” har hun åbenbart udtalt, og så fik hun efter ihærdigt lobby arbejde rettet mod seniorformand Jonas Vestermann i stedet She Captain jobbet for et sent oprettet RTK +40 hold (2) i serie 3.

Desværre udviser hun nu som Captain pinlig, dårlig opførsel: Holdet er som sagt sent oprettet, så søndagens modstander Rødovre havde kun fået 14 dage til at stille hold, arrangere frokost og bestille baner. Men det lykkedes dem, og de var venlige og søde da vi kom, trods det korte varsel.
De havde sågar booket 5 baner fra start, så alle kunne komme igang. Og hvordan belønner man så en sådan gæstfrihed? She captain tabte 1. parti i sin single, så var udebane komplekset væk, og modstanderen fik ingenting i de næste 11 partier.

Andre på holdet syntes ikke de ville behandle vore værter så skidt, så vores 1. herre single “fik et par briller” ved at lade Rødovre manden vinde 6-0, 6-0. Tak til René Kirstein for som afløser at tage uriasposten som 1. single.

Da She Captain hørte om det resultat tog hun resolut Karen Marie Olsen under armen og meddelte: “Nu spiller vi Dame doublen” 50 minutter senere kom hun tilbage og meddelte: “Så er de briller leveret tilbage igen”.
Ja, man sad ærlig talt som holdspiller og fik en dårlig smag i munden over denne skånselsløshed, når man nu var inviteret til tennisparty i Rødovre.

Kim Blicher som vores 2. single udviste derimod stor forståelse for, hvordan man opfører sig som gæst. Han syntes at mændene i Rødovre skulle have noget ud af dagen, så han spillede fra 9.00 til 13.15 med blot 10 minutters pause, og sørgede meget venligt for at tabe HS2 og HD1 kampene meget tæt.

Flemming Sørensen vandt 3. HS og HD2 sammen med Ghostwriter, og sidstnævnte vandt også mix med Karen Marie. I alle disse tre kampe forstod vi at moderere os og vinde sikkert, men samtidig opføre os ordentligt og ikke tvære værterne ud.
Efter denne oplevelse i Rødovre overvejer flere holdspillere nu, om de fortsat vil stille op for She Captain? Ingen tør jo tænke følgende tanke: “Hvis hun er sådan som gæst, hvordan er hun så når vi skal være vært?”

Slutresultat: 5-3 i første holdkamp i år. Hans-Henrik Bülow Ghostwriter for Anni Nielsen.