Aktivitetsudvalget og juniorudvalget har længe stået klar med sommerens aktiviteter, men har naturligvis været hæmmet af Corona-krisens forsamlingsforbud, hvor man ikke må være mere end 10 personer.

I håb om at dette max-antal snart bliver sat til 30 eller 50 er der nu lavet en plan for sommeren. Selve aktiviteterne kan dog ikke gå i gang, før regering og sundhedsmyndigheder kommer med en officiel ny grænse for antal personer, der må forsamles.

Men med dette forbehold er mange af aktiviteterne nu lagt i kalenderen. Aktivitetsudvalget for voksne har desuden lavet en plakat med en oversigt over aktiviteterne. Plakaten er hængt op både på Dr. Sofies Vej og i Darup.

På billedet er det tre af bestyrelsens medlemmer, Henrik Gøtke, Søren Peter Elkjær og Peter Madsen, der kigger på den nye plakat, som Tine Bøegh-Petersen har lavet, i forbindelse med et bestyrelsesmøde. Det skal præciseres, at aktiviteterne på plakaten er for voksne. Juniorudvalget kigger på at få lavet en plakat også for dem, men her kan du under alle omstændigheder få et overblik.

Store Åbningsdag

Flaget er endnu ikke hejst på Dr. Sofies Vej. Bestyrelsen håber stadig på, at vi med en ny max-grænse for forsamlingsforbud kan holde en Store Åbningsdag som en festlig og officielt igangsætning af sommeren og dens mange aktiviteter. Lige nu er håbet, at det kan lade sig gøre søndag den 14. juni, men mere om det, når der er nyt fra sundhedsmyndighederne.

For juniorerne

Her ville der normalt have været drop in hver onsdag kl. 18 – drop in starter formentlig første gang onsdag den 10. juni. Desuden er der en stor junior sommerfest fredag den 19. juni. Det kommer der mere information om fra juniorudvalget senere. For børnene kommer der også en stor juniorcamp den sidste uge af sommerferien.

For de voksne

Her er der planlagt en række aktiviteter henover sommeren. Her er et udpluk:

• Fredag den 12. juni: Tennis og hygge for dem, der har hjulpet ved årets majkampagne
  • Fredag den 19. juni i Darup: Tennis og hygge for nye voksne i RTK, både jer her fra 2020, men også fra 2019 og 2018
  • Lørdag den 27. juni: En ny herredoubleaktivitet, kaldet muskelturnering
  • Lørdag den 4. juli: Kvartalsturnering – både for børn og voksne
  • Mandag og tirsdag den 6. og 7. juli: Singlespil i det nye UTR-ranking-format, også med deltagelse af spillere fra andre klubber
  • Onsdag og torsdag den 8. og 9. juli: Doublespil i det nye UTR-ranking-format, også med deltagelse af spillere fra andre klubber
  • Mandag og tirsdag den 13. og 14. juli: Singlespil i det nye UTR-ranking-format, også med deltagelse af spillere fra andre klubber
  • Onsdag og torsdag den 15. og 16. juli: Doublespil i det nye UTR-ranking-format, også med deltagelse af spillere fra andre klubber
  • Mandag-fredag den 27.-31. juli: Single og doublespil i det nye UTR-ranking-format, også med deltagelse af spillere fra andre klubber
  • Fredag den 14. august: Mixdoubleturnering