Pressedækning 21. oktober 2014:
Op til indendørssæsonens start har Roskilde Tennisklub fået tilgang af to af Danmarks største talenter i U10-årgangen.

Isil Yurttas og Sarafina Hansen er kommet til fra henholdsvis TIK-Tåstrup og Birkerød TK. Begge er blandt de absolut stærkeste i deres årgange, og Roskilde Tennisklub ser deres tilgang som et stort skulderklap til den talentudvikling, som klubben har i gang.

– Tilkomsten af disse spillere er naturligvis et stort skulderklap. Men vi tager kun spillere ind, som passer ind i vores filosofi omkring benhårdt arbejde og klubånd. Hvis ikke man passer ind i gruppen og måden af arbejde på, så er det ikke RTK, man skal spille i. Så vi tager bestemt ikke spillere ind for enhver pris, siger den ene del af klubbens cheftrænerteam, Emil Bødker.

De to nye spillere supplerer nogle af klubbens egne spillere perfekt, og blandt andet Phi Vo og Sophia Bang ny