Mille Elsborg vinder international juniortennis turnering i New York

Pressemeddelse udsendt 27. august 2013:
Danmarks bedste 11 årige og nr 1 på ranglisten for piger op til 12 år, tager New York med storm og vinder den anerkendte internationale junior tennisturnering Little Mo International i single og vandt også damedouble. En turnering som Andy Roddick på drenge siden, vandt i 1992.

Det er andet år at Mille deltager i turneringen og i år kæmpede Mille sig hele vejen til finalen og vandt sikkert i finalen 6-1, 6-2 over amerikaneren Sapir Sela, og hun afgav ikke et sæt i hele turneringen.

Mille trænes til daglig af cheftræner Kim Sverbæk i Roskilde Tennisklub. Inden Kenneth Carlsen blev landstræner fik hun træningstimer af ham (igennem Wozniacki Akademiet) og bruger i år Michael Mortensen som specialist træner der komplimenterer hendes daglige træning i Roskilde Tennisklub. Mille træner ca 12-14 times tennistræning om ugen og 4-6 timers fysisk træning, så hun er meget ambitiøs og har et stort talent for sporten og ikke mindst viljen og gå på mod til at nå store resultater. Der er ingen tvivl om at vi her har at gøre med næste generation, der gerne vil tage over efter Caroline og Mille sætter gerne de samme mål som Caroline gjorde. Milles sportsdrøm er blandt andet at deltage i OL 2020 og til den tid være med på WTA turen.

Mille Elsborg er endnu for ung til f.eks. Team Danmark støtte, hvorfor støtte fra Roskilde Tennisklub, sponsorer og udstyrsponsor, samt opbakning fra skolen er alt afgørende for at Mille i så ung en alder kan deltage i udlandet i de store turneringer. Mille Elsborg stiler efter at spille Little Mo “Grand Slam” afslutningsturneringen i Florida i december.

Relevante links:
http://www.courtsideusa.com/tournaments/420/draws/5394/
http://classic.tennisrecruiting.net/article.asp?id=1387
https://roskildetennisklub.dk/Forside.html

Udsendt af Roskilde Tennisklub
Kontakt formand for tennisklubben Jan Winther, formand@roskildetennisklub.dk
Fotos af Mille kan udleveres ved at kontakte charlotte@aabysmith.dk (mobil 25188089)

Roskilde Tennisklub har ca 900 medlemmere der fordeler sig på alle aldergrupper. Bedste senior hold er placeret i 3. division