Veteran-DM i tennis i Roskilde
Såkaldte tennis-vikinger gæster Roskilde, når Roskilde Tennis Klub (RTK) i samarbejde med DTV (Danske Tennis Veteraner) afholder de årlige danske udendørs mesterskaber i veterantennis. Anlægget på Dr. Sofiesvej vil danne rammen, når hele 262 spillere fra 65 forskellige klubber vil dyste om mesterskabet i hele 41 forskellige rækker (rekord) fra 1.- 8.august.

Til mesterskaberne vil der være et hav af rutinerede tennisspillere. Tennisspillere, der har været med til at sætte præg på dansk tennis igennem årene. Til veteran-mesterskaberne i Roskilde stiller således tidligere danske mestre i senior-tennis til start ligesom nuværende og tidligere verdensmestre i veteran-tennis i ITF-regi (International Tennis Federation) vil være at finde på de røde grusbaner.

RTK stiller selv med 13 spillere i turneringen. Bedste mulighed for at spille medaljer hjem til klubben har uden tvivl Anja Kostecki, RTKs nuværende 1.single på vort 1.divionshold for damer, der stiller op i singlerækken +35. Anja Kostecki har selv tidligere vundet DM som senior for såvel hold som i damedouble. RTKS cheftræner Kim Sværbæk, der er debutant til veteran-DM, spås også gode chancer i +35-rækken i såvel single som double. Ydermere plejer Kim Borenhoff at kunne hente medaljer hjem til RTK i veteranrækkerne.

I forbindelse med mesterskaberne vil der også være sociale særarrangementer. Således er der mandag 3.august arrangeret øl-smagning med Herslev øl. Dagen efter er der festmiddag om aftenen – et såkaldt get-together-party for deltagerne i årets DM. Festlighederne finder sted i Roskilde Roklubs lokaler.

Vi håber at I som presse vil møde talrigt op og følge DM-stævnet, hvor der vil blive afviklet 281 tenniskampe i løbet af ugen. Første kampe spilles lørdag den 1.august fra kl. 9.00. Lørdag den 8.august er den helt store finaledag med efterfølgende medaljeoverrækkelse.

For yderligere information kontakt:
Morten Lyebalk, presseansvarlig til DM, tlf. 30 68 14 28
Jan Winther, formand RTK, tlf. 50 70 13 17