27/8-13: Roskilde Tennis Klub undgår ikke sidstepladsen i årets ude holdturnering i 3. division. Det blev en realitet i næstsidste spillerunde lørdag mod Team Gentofte. Gentofte ligger lige over Roskilde i bunden af rækken, men havde styrke nok til at vinde 5-1.

– Dermed er det udelukket, at vi kan nå at overhale vores nærmeste konkurrenter i bunden af rækken uanset udfaldet af sidste kamp mod Birkerød på lørdag, siger holdleder og tredjesingle Kurt Jensen.

Han har dog ikke opgivet håbet om, at Roskilde kan forblive i divisionen.

– Vi skal i sidste ende spille kvalifikation mod et hold fra sjællandsserien, så vi får endnu en chance. Desuden kan det ske, at hold fra højere rækker enten trækker sig eller bliver tvangsnedrykket. Det har vi tidligere reddet os på, så måske sker det igen, siger Kurt Jensen.

Klubbens 3. divisions kvinder tabte ligeledes. Mod toerne fra Helsingør blev det til et nederlag på 4-0. Holdet slipper dog for spekulationer i retning af nedrykning.

– Ingen rykker ned fra kvindernes 3. division, så her er klubben helt sikker, siger Kurt Jensen