Her kan du melde dig ind i Roskilde Tennis Klub.

Du er meget velkommen i klubben.

Herunder kan du se, hvordan du melder dig selv ind – eller dit barn, hvis du er en far/mor til en junior.

Du klarer hele indmeldelsen online. Ha’ dit dankort klar, du betaler med det samme.

1. Du skal klikke ind i Roskilde Tennis Klubs bookingsystem for at oprette dig eller dit barn som medlem: https://rtk.foreninglet.dk/memberportal/enrollment
  2. Skriv alle oplysninger som navn, adresse, fødselsdato, mail og telefon. Fødselsdatoen bestemmer, hvilket medlemskab, du tilmelder dig til.
    • Mini 3-10 år
    • Junior 11-18 år
    • Ungsenior 19-24 år
    • Senior 25 år og opefter
  3. Vælg selv en kode, du skal bruge sammen med din e-mail.
  4. Herefter skal du vælge et medlemskab. Inden for hver aldersgruppe kan du vælge mellem to grupper:
    • Sommer – du spiller kun udendørs og er passivt medlem om vinteren (du kan spille fra udendørs banerne åbner i april til de lukker, når frosten kommer)
    • Helårsmedlem – du kan spille i RTK både udendørs og indendørs hele året.
  5. Betal online med dankort
  6. Når du har betalt, så er du straks klar til at spille
    • Sådan booker du bane: Log ind i bookingsystemet med din mail og den kode, du lige selv har valgt. Du kan dog kun booke en bane, hvis I er mindst to, så du skal bruge din makkers nummer eller søge efter hans/hendes navn, når du booker banen. Du kan også booke med en gæst. Det koster så ekstra.
    • Sådan kommer du ind i hallen: Til højre for indgangsdøren sidder en boks. Her taster du 10 cifre lige efter hinanden, samt # og derefter OK. De 10 cifre er din fødselsdato, fx250467, efterfulgt af en 4-cifret pinkode.

Det koster også at være passivt medlem

Bemærk, at hvis du kun ønsker at være aktiv om sommeren- eller bliver skadet, så betaler du passivt kontingent i det halvår, du ikke spiller. Det er under 200 kr.

Her kan du se alle priser indmeldelse, kontingent og banepriser.

Tilmelding til træning efter indmeldelse:

Hvis du efter indmeldelse skal melde dig til træning eller andre aktiviteter, så kan du tilmelde dig på hjemmesiden, når træningen udbydes, ellers skal du kontakte vores trænere.

Her kan du læse mere om at være nyt medlem under 18 år.

Er du over 18 år, så kan du læse mere i menuen “Voksne”, hvor der både er sider med aktiviteter + specielle sider for dig, der aldrig har spillet før, for dig, der har spillere tidligere eller kommer fra en anden klub.

Hvis du har været medlem før og har problemer med at melde dig ind igen, så skal du kontakte RTK’s bogholder for at blive meldt ind.