Her kan du melde dig ind i Roskilde Tennis Klub.

Du er meget velkommen i klubben.

Herunder kan du se, hvordan du melder dig selv ind – eller dit barn, hvis du er en far/mor til en junior.

Du klarer hele indmeldelsen online. Ha’ dit dankort klar, du betaler med det samme.

1. Du skal klikke ind i Roskilde Tennis Klubs bookingsystem for at oprette dig eller dit barn som medlem: https://rtk.halbooking.dk/proc_bruger.asp?
  2. Skriv alle oplysninger som navn, adresse, fødselsdato, mail og telefon og vælg den medlemsgruppe, som du eller dit barn hører til. Der er følgende valgmuligheder:
    • Mini 3-10 år
    • Junior 11-18 år
    • Ungsenior 19-24 år
    • Senior 25 år og opefter
  3. Vælg selv en kode, du skal bruge sammen med det medlemsnummer, du får tildelt
  4. Klik på “Opret konto”
  5. Herefter skal du vælge et medlemskab. Inden for hver aldersgruppe kan du vælge mellem tre grupper:
    • Sommer – du spiller kun udendørs og er passivt medlem om vinteren (du kan spille fra udendørs banerne åbner i april til de lukker, når frosten kommer)
    • Vinter – du spiller kun indendørs og er passivt medlem om sommeren (du kan spille indendørs fra 1. september til 30. april – men ikke udendørs)
    • Helårsmedlem – du kan spille i RTK både udendørs og indendørs hele året (du kan spille udendørs og indendørs hele året)
  6. Betal online med dankort
  7. Når du har betalt, så er du straks klar til at spille
    • Sådan booker du bane: Log ind i bookingsystemet med dit nye medlemsnummer og kode, du lige selv har valgt. Du kan dog kun booke en bane, hvis I er mindst to, så du skal bruge din makkers nummer eller søge efter hans/hendes navn, når du booker banen
    • Sådan kommer du ind i hallen: Til højre for indgangsdøren sidder en boks. Her taster du 8 cifre lige efter hinanden og derefter OK. De 8 cifre er dit 4-cifrede medlemsnummer efterfulgt af 4-cifret pinkode. Koden er som udgangspunkt din fødselsdag, men du kan selv ændre koden, når du er logget ind i bookingsystemet

Er du i tvivl, så vælg helårsmedlem. Så risikerer du ikke at miste retten til at spille og melde dig til træning, hvis du glemmer at opgradere dit medlemskab. Hvis du er sikker på, at du kun vil spille sommer eller vinter, så vælg et af de to medlemskaber. Her er siden med oplysninger, hvis du senere ønsker at ændre dit medlemskab til sommer, vinter eller helårsmedlemskab.

Det koster også at være passivt medlem

Bemærk, at hvis du kun ønsker at være aktiv i enten sommer- eller vinterhalvåret, så betaler du passivt kontingent i det halvår, du ikke spiller. Det er under 200 kr.

Her kan du se alle priser indmeldelse, kontingent og banepriser.

Tilmelding til træning efter indmeldelse:

Hvis du efter indmeldelse skal melde dig til træning eller andre aktiviteter, så skal du følge nedenstående fremgangsmåde:

1. Log på RTK’s halbookingsystem, https://rtk.halbooking.dk (har du lige oprettet dig, så er du logget på)
  2. Vælg “Forsiden” og find den aktivitet, du vil melde dig til, fx “Tilmelding til træning”. Her er der flere underkategorier for børn og voksne, træning fra uge til uge for voksne, tematræninger for voksne og lignende
  3. Betal online med dankort

Her kan du læse mere om at være nyt medlem under 18 år.

Er du over 18 år, så kan du læse mere i menuen “Voksne”, hvor der både er sider med aktiviteter + specielle sider for dig, der aldrig har spillet før, for dig, der har spillere tidligere eller kommer fra en anden klub.

Velkommen tilbage i RTK. Hvis du har været medlem før, så har vi dig i vores arkiv, så derfor skal du kontakte RTK’s bogholder for at blive meldt ind.