Der er flere fordele ved at være medlem i Roskilde Tennis Klub. Den største fordel er muligheden for at deltage i adskillelige aktiviteter, som tilbydes af trænerstaben og de mange aktive frivillige året rundt. Nogle af disse aktiviteter er tilkøb, imens andre er helt gratis, og alle aktiviteter har til formål at integrere dig i klubben samt udvikle din tennis.

Nedenfor findes prisliste på de forskellige typer medlemsskab, samt indendørs banepriser (som varierer baseret på dag og tidspunkt) Det er værd at notere, at grusbanerne i udendørssæsonen er gratis at booke hele sæsonen, som typisk varer fra midt april – oktober.

 

Når du er medlem hele året, så kan du spille både udendørs og indendørs og deltage i alle arrangementer.

Du kan også spille indendørs i sommersæsonen, hvis det fx regner, med mindre hallen er lukket på grund af arrangementer eller lignende.

Bemærk dog, at RTK’s forskellige hold har fortrinsret til at gå i hallen i tilfælde af dårligt vejr udendørs.

 

 

Når du er sommermedlem, kan du spille udendørs både på banerne på Dronning Sofies Vej og ved Roskilde Idrætscenter (Darup).

Sæsonen starter formelt 1. april og slutter 31. oktober, men reelt er banerne på grund af vejret først åbne lidt senere i april, ligesom det nogle gange er muligt at spille udendørs et stykke ind i november.

Som sommermedlem kan du spille lige så meget, du har lyst, når du har betalt dit kontingent. Det koster ikke ekstra pr. spilletime, og du kan deltage i alle de udendørs arrangementer, du har lyst til (her kan der dog være særskilt betaling for nogle af dem).

Som sommermedlem kan du IKKE booke baner i RTK-hallen i tilfælde af regnvejr. Du kan heller ikke deltage i indendørs tennisarrangementer eller vintertræning.

Hvis du er sommermedlem, betaler du kontingent for passivt medlemskab om vinteren.

Du er passivt medlem om vinteren, hvis du kun spiller om sommeren.

Det er en fordel for dig at være passivt medlem, når du ikke er aktiv, for hvis du melder dig ud, så skal du betale indmeldelsesgebyr, når du melder dig ind igen.

 

Her melder du dig ind.

Her kan du se kontingenter, indmeldelsesgebyr og banepriserne i hallen.