Du kan være medlem af RTK på flere måder. Læs mere under de enkelte faner.

Her melder du dig ind.

Her kan du se kontingenter, indmeldelsesgebyr og banepriserne i hallen.

Når du er medlem hele året, så kan du spille både udendørs og indendørs og deltage i alle arrangementer.

Du kan også spille indendørs i sommersæsonen, hvis det fx regner, med mindre hallen er lukket på grund af arrangementer eller lignende.

Bemærk dog, at RTK’s forskellige hold har fortrinsret til at gå i hallen i tilfælde af dårligt vejr udendørs.

Når du er sommermedlem, kan du spille udendørs både på banerne på Dronning Sofies Vej og ved Roskilde Idrætscenter (Darup).

Sæsonen starter formelt 1. april og slutter 31. oktober, men reelt er banerne på grund af vejret først åbne lidt senere i april, ligesom det nogle gange er muligt at spille udendørs et stykke ind i november.

Som sommermedlem kan du spille lige så meget, du har lyst, når du har betalt dit kontingent. Det koster ikke ekstra pr. spilletime, og du kan deltage i alle de udendørs arrangementer, du har lyst til (her kan der dog være særskilt betaling for nogle af dem).

Som sommermedlem kan du IKKE booke baner i RTK-hallen i tilfælde af regnvejr. Du kan heller ikke deltage i indendørs tennisarrangementer eller vintertræning.

Hvis du er sommermedlem, betaler du kontingent for passivt medlemskab om vinteren.

Når du er vintermedlem, kan du spille i RTK-hallen hele vinteren. Sæsonen varer fra 1. september til 30. april. Men du kan ikke spille udendørs, ej heller deltage i træning udendørs eller deltage i øvrige udendørs tennisarrangementer.

Du betaler et kontingent, der giver dig rettigheder til at booke baner i RTK-hallen. Kontingentet er mindre end om sommeren, men til gengæld betaler du en pris pr. bane, du booker.

Som vintermedlem kan du deltage i alle de indendørs arrangementer, du har lyst til – også træning. Der er dog ofte særskilt betaling for disse arrangementer.

Hvis du er vintermedlem, betaler du kontingent for passivt medlemskab om sommeren.

Du er passivt medlem om vinteren, hvis du kun spiller om sommeren – og omvendt.

Det er en fordel for dig at være passivt medlem i den del af året, du ikke er aktiv, for hvis du melder dig ud, så skal du betale indmeldelsesgebyr, når du melder dig ind igen.