Skal du have ny ketsjer, så er der nu en mulighed for at prøve flere modeller, inden du bestemmer dig. SportDirect har indkøbt flere ketsjere, som træningschef Sisse Folmø har liggende, men disse må meget gerne lånes af medlemmer, der vil prøve at spille med en ny ketsjer, inden de beslutter sig for, om det er en, der passer.

Det drejer sig om flere modeller Head-ketsjere til særlige medlemspriser:

• Speed MP: 1450 kr.
  • Graphene Touch Radical S: 1300 kr.
  • Instinct MP: 1200 kr.
  • Prestige tour: 1450 kr.
  • Graphene Touch Extreme S: 1100 kr.

Du skal skrive til Sisse Folmø, hvis du vil låne ketsjerne – det kan du gøre på Dr. Sofies Vej, hvor ketsjerne ligger aflåst. Du kan låne ketsjeren, mens du spiller, og så skal den lægges retur igen. Sisse udleverer eller giver dig besked om, hvordan du får fat i den ketsjer, du gerne vil låne. Du er velkommen til at prøve mere end en.

Er der en, der falder i din smag, så skal du henvende dig til Jesper Falck hos SportDirect. Det skal du gøre på Roskilde@sport-direct.dk eller falck.roskilde@sport-direct.dk eller telefon 46 75 56 00, mobil 20 63 18 43.