Programmet til klubmesterskaberne inde for voksne og de ældste juniorer er nu lagt efter bedste evne, og nogle rækker er blevet slået sammen pga. af for få tilmeldinger i de respektive rækker – specielt på kvindesiden har det knebet lidt.

Det har desværre ikke været muligt at undgå at man skal spille mere end en gang pr. spilledag – håber folk har forståelse for det.

Kampe afgøres bedst af tre sæt med matchtiebreak til 10 point i evt. 3. sæt.

Man spiller med egne bolde ind til finaler.

HUSK efter kampen at indberette resultatet på hjemmesiden – få det lige aftalt om det er vinderen eller taberen der gør det.

Her er siden med al information om klubmesterskabet – herunder program og indberetning af resultater.

Vi håber Kurt eller undertegnede vil være i hallen det meste af turneringen – ellers kontakt os på mail vang84@gmail.com eller 21224804 / 26857784 hvis der er spørgsmål.

God spillelyst.

Vh