Ranglisten er til for at skabe aktivitet og kampe blandt vores bedste spillere i klubben. Den er et godt redskab til at få kamptræning.

Seniorudvalget og Cheftrænerne bruger også den åbne rangliste som hjælp til hold sammensætning.

Regler for den åbne rangliste

a) Alle kan udfordre spillere, der ligger syv pladser eller mindre over end en selv. Midlertidigt inaktive spillere tæller ikke med, når man skal tælle syv pladser frem. Kontakt oplysninger på den man vil udfordre finder man i Bookingsystemet i medlems oversigten.

b) Nye på listen kan forsøge sig hvorsomhelst på listen.

c) Udfordreren udfylder udfordringsskemaet her på hjemmesiden og kontakter efterfølgende den udfordrede.

d) Kampen skal afvikles inden for 14 dage efter udfordringen.

e) Alle kan stå som udfordrer én gang, men kan godt blive udfordret af flere. I så fald skal kampene afvikles i den rækkefølge, de er meldt ind via www.roskildetennisklub.dk.

f) Udendørs kan der på normal vis bookes 1½ time på banerne i Darup eller spilles to timer på Dronning Sofies Vej, hvis der ledige baner (en time er sjældent nok). Indendørs spilles ranglistekampene á en times varighed. Der spilles så mange partier som muligt uden inddeling i sæt.

g) Vinder udfordreren, overtager han/hun den udfordredes plads og sidstnævnte rykker en plads nedad.

h) Vinder den udfordrede beholder begge deres pladser. Er udfordreren helt ude fra listen, placeres han/hun nederst på listen i tilfælde af nederlag.

i) Resultatet meddeles via resultatskemaet.

Står du på ranglisten, men ikke kan spille ranglistekampe i en periode, f.eks. på grund af udlandsrejse, midlertidig flytning, skade eller lignende, så send en mail til webmaster@roskildetennisklub.dk.
Husk at melde, når du er klar igen.

Det er Seniorudvalget, der har ansvaret for ranglisten.

Blanket ind her til at udfordre en anden spiller (som på gammel hjemmeside)

Blanket ind her til indberetning af resultat (som på gammel hjemmeside)

Herrer

Damer

Vi har også en officiel rangliste indmeldt til DTF som kun må opdateres to gange om året, hvorfor denne officielle rangliste kan være en anelse anderledes end klubbens åbne rangliste. Det er cheftræner teamet der i samråd med Seniorformanden beslutter DTF ranglisten og indberetter til forbundet.

Det er utrolig vigtigt at spillerne på DTF ranglisten er bevidste om deres placering på ranglisten, da holdopstillingerne skal følge DTF ranglisten på single siden. Din holdkaptajn kender DTF ranglisten, du kan også selv prøve at finde den på DTF hjemmeside på følgende link, det er dog ikke altid lige nemt selv at finde den.