Efter nogle års stilstand bliver RTK’s rangliste nu genoplivet på en ny måde. Der kommer både en liste for kvinder og for mænd – og alle kan være med. Det gælder ikke bare om at blive nr. 1 men om at spille flest mulige spændende kampe mod andre RTK’ere. Derfor er listen også kun åben for dem, der har lyst til at spille.

Målet er, at vi får skabt flere sjove og spændende kampe – og at vi kommer til at spille med nogle andre, end vi er vant til. Listen er som nævnt åben over for både de bedste og nye tennisspillere. Jo flere, der vil være med, jo sjovere.

Ranglisten åbner ved et opstartsarrangement onsdag den 1. maj kl. 17-20 på Dr. Sofies Vej. Afhængig af hvor mange der melder sig til, bliver der denne dag arrangeret en række småkampe, som kan bruges som udgangspunkt til den første version af ranglisten. Der er tilmelding til arrangementet – det foregår via bookingsystemet. Det koster 30 kroner, men så er der også lidt forplejning.

Her er link til tilmelding – du skal logge på for at tilmelde dig og betale.

Det kan godt være, at du efter disse indledende kampe bliver placeret lidt for højt eller lidt for lavt, men så må du efterfølgende ud og udfordre eller blive udfordret.

Det er Helle Michaelsen, der står for ranglisten. Hun håber at få et par stykker flere med til at styre ranglisten. Denne lille gruppe holder så øje med udfordringerne og sørger for at flytte spillerne op eller ned afhængig af resultaterne.

Står du ikke på ranglisten, kan du bede om at blive oprettet – og så er det bare om at komme i gang med at udfordre.

Kampene skal som udgangspunkt kunne afvikles på en time, men hvis begge spillere er enige, så må I gerne spille en fuld kamp, bedst af tre sæt. I timemodellen spiller I bedst af tre sæt med to sæt til 4 og et evt. tredje sæt som en matchtiebreak til 10 point. I spiller uden netserv og med kun en bold ekstra ved stillingen 40-40 (servemodtager bestemmer, om det skal være fra lige eller ulige side).

Her kan du se siden med de nye ranglisteregler. Det er også her, du udfordrer og indberetter resultater.