RTK refunderer nu al betalt træning for perioden 1. januar til 30. april 2021, idet Regeringen har besluttet at holde al indendørs sport lukket til 5. maj.
Du vil derfor modtage en kreditnota indenfor de næste tre uger, på halvdelen af vinterens træningsgebyr.
Vi har valgt denne løsning fordi vi ikke kender kontonumrene på dem der har betalt træning, og ellers skulle vi bede mere end 100 medlemmer om at sende os disse kontonumre.
Hermed er tavlen vasket ren, så al fremtidig træning skal man tilmelde sig på ny og betale for på vanlig vis. Vi fratrækker så evt. kredit fra i vinter.
Hvis du i stedet ønsker at få pengene udbetalt fordi du ikke skal træne i sommer, så send en mail til Tina Larsen (bogholder@roskildetennisklub.dk) med oplysning om dit reg.nr. og kontonummer, og pengene går ind på din konto inden for nogle uger.
På Bestyrelsens vegne
Hans-Henrik Bülow