Opdatering 2 lørdag kl. 9.29: Doubleturneringen her i formiddag kan ikke nå at blive afviklet, men tag ketsjerne med ned til pølser, taler og overrækkelse af priser fra kl. 11.30, så bliver der mulighed for doublekampe fra kl. 13. Her er der også drop in for juniorer, men da juniorerne formentlig kun bruger to baner, vil alle øvrige baner være til doublespil.

Formiddagens doublearrangør, Lasse Byberg, tager sin spilleplan med – men er også klar til at improvisere afhængig af, hvor mange der gerne vil spille.

Formand Peter Madsens tale er kl. 12 – og herefter er der overrækkelse af priser og hejsning af flaget som tegn på, at sæsonen er startet. Der kommer kager fra fire kagebagere, ligesom der er en gruppe, der står for grillen.

 

Opdatering 1 kl. 7.42:

Her til morgen har det regnet så meget, at der står vand på banerne på Dr. Sofies Vej. Derfor er banerne lukket, indtil banemand Kurt Jensen giver besked om andet. Doubleturneringen er derfor udskudt indtil videre. Lige nu tegner det til fremmøde kl. 10. Hold øje med hjemmesiden, hvor vi opdaterer.

Store Åbningsdag med taler, grillpølser og lignende ved middagstid bliver stadig gennemført. Vejret ser også ud til at blive bedre op af formidddagen.

Billedet er ikke fra i morges, men fra en anden regnvejrsdag.