1. Der må kun bruges indendørssko. Dette gælder alle. Bemærk, at der ikke er rengøring i hallen i sommermånederne.
  2. Der må ikke ske almindelig medlemsbookning i hallen. Det ville kræve, at klubben organiserede daglig kontrol af coronapas, og det har vi ikke ressourcer til.
  3. Følgende aktiviteter kan afvikles i hallen:
    a. Træning og kampe for unge under 18. Der er ikke krav om coronapas for de unge. Der er heller ikke krav om coronapas for trænere og andre nødvendige voksne.

b. Hvis en seniorholdkamp bliver ramt af regnvejr og vil ind i hallen, kan det lade sig gøre, hvis deltagerne har coronapas (og indendørssko). Begge hold skal tjekkes af RTKs holdkaptajn.

c. Hvis tirsdags/torsdags tennis bliver ramt af regnvejr, kan de også afvikle i hallen. Den arrangementsansvarlige skal tjekke deltagernes coronapas første gang. Det betyder, at hvis det også regner ugen efter, er det ikke nødvendigt at tjekke de samme deltagere igen.