RTK’s Rene Herrehold mod Hr. Lev

Søndag d. 12/6, blev en dag at huske, for alle i international tennis (ITF)
Det vigtige var ikke, at vi vandt 5-1, det vigtige – det som skal gå videre til de kommende generationer, er nederlaget i 2. singlen. (RED: forklaring følger)
Som andre gode krimier på TV Charlie, skal vi have et par leads på plads, inden plottet går op, for selv den langsomste småkage på havnen.

#1 Roger, der var en gang, Federer, som jo lige igen har tabt, er første lead. Han tabte til en yngre, mere vital og bedre spiller. Det interessante er det tøj han spillede i, og ikke mindst de kobolt blå strømper!

#2 The inner game of tennis, har nu fået en vol II – The outer game of loosing, trods sex matchbolde!!

#3 Når man ser på Jonas, ser man ikke bare en flot fyr, man ser også en mand, der ikke er bleg for at satse hele Rema, men også villig til at arbejde med sig selv, OG dele dette med de almindelige medlemmer i RTK.

Vi har stillet seniorudvalgsformanden et par spørgsmål, lige efter nederlaget:

jonas-loser
Hvad siger du til dig selv, når du sådan står med #matchbold 1?
Jonas: ”Dræb en og du er morder, dræb en million og du er en erobrer, dræb alle og du er Gud”

Hvad siger du til dig selv, når du sådan står med #matchbold 2?
Jonas: “Jeg kan se, at du er vred og ked af det, det var da også træls for dig, at du nok taber. Men lad være med at smide med tingene, gå i stedet ned på dit værelse og prøv om du kan falde lidt ned.”

Hvad siger du til dig selv, når du sådan står med #matchbold 3?
Jonas: “Hvis du har svært ved at styre dig, når du har tabt, så gå på toilettet. Eller gå ind og hent din madpakke eller noget andet. Så kan du lige få lidt tid til at komme dig over det”

Hvad siger du til dig selv, når du sådan står med #matchbold 4?
Jonas: ”Ensomhed, hjerte-hårdhed, indre smerter, stjernemenneskers og englemenneskers Guds-forhold, hjerte-meditation, tilgivelse, at hvile i hjertet, healing af hjertet, indvielsens psykologi og hjertets forvandling til en sol”

Hvad siger du til dig selv, når du sådan står med #matchbold 5?
Jonas: ” Hvis man vil have en ven i veterantennis, må man købe en hund”

Hvad siger du til dig selv, når du sådan står med #matchbold 6?
Jonas: ”Fantasi er det smukke køns naturlige sminke- Glem ikke at elske dig
selv”

Næste clue søndag d. 19/6 kl. 14:00 i Darup