Da der i den forgangene uge blev afholdt den traditionsrige Vikingeturnering i RTK-hallen, var det med flere af hjemmebanespillerne helt fremme i forreste række.

I Seniordame kategori 2 turneringen afgav vores 1.single Line Lauritsen kun 3 partier før hun stod som vinder af finalen efter en sikker 6-0, 6-0 sejr over Ida de Neergaard fra Farum.  Hele 2 af de afgivne partier blev tabt i semifinalen, hvor den stod på et internt opgør på vores 1.hold, da Pernille Grønmark måtte give fortabt efter en ellers ganske udmærket kamp.  Line stiller i den kommende uge op i Damedouble ved DM i KB (hvis hun kommer ind), og vi kan håbe at den gode form fortsætter, og hun henter et godt resultat til RTK.

I Seniorherre kategori 2 turneringen stod den også på en sejr til RTK´s 1.single, da Kim Sverbæk gik hele vejen. Kim måtte slide lidt mere i det, da han undervejs afgav hele 12 partier over sine 4 kampe.  I finalen blev det til en sejr over Nicolas Vahman fra Greve, som blev besejret med 6-4, 6-1.

I Seniorherre kategori 3 var der også RTK dominans, selvom det ikke lykkedes at løbe med titlen. Hele 3 ud af 4 semifinalister var på hjemmebane, da Thomas Møller, Flemming Christensen og Mikkel Stigaard tog kampen op mod Bo Demant fra KB.  Missionen lykkedes dog ikke, og Thomas måtte i finalen give fortabt med 6-1, 6-2. I bonusrunden i samme række, løb Simon Bertelsen med sejren, så her stod der en RTK´er øverst på sejrskamlen.

I kategori 3 rækken for damer blev det desværre ikke til en hjemmesejr, da Line Christoffersen og Louise Busk mødtes i finalen. Dette faldt ud til Lines fordel, og så kan vi glæde os over, at Line har haft hele sin tennisopvækst i RTK.