Med virkning fra 1. oktober har vi i Roskilde Tennis Klub ansat Kim Bau Andersen, som cheftræner sidestillet med Kim Sverbæk.

Ansættelsen er en erstatning for den fastansættelse, som Katarina tidligere har haft, og som ophørte inden sommersæsonen, da Katarina ønskede at bruge mere tid på sine studier, og derfor er gået væsentlig ned i tid. Ansættelsen skal sikre, at vi også fremover kan levere den nødvendige træning, hvor Kim sammen med det øvrige trænerteam kan levere god træning til alle medlemsgrupper på alle niveauer.

Kim kommer til Roskilde fra en stilling som cheftræner i Greve Tennisklub, hvor at han har været ansat som cheftræner i perioden 2011-2015 og inden dette var ansat som sportschef fra 2009-2011. I denne periode har man i Greve oplevet en forøgelse af såvel juniorer, samt seniorer/motionister der har modtaget træning, og er gået fra at være en klub hvis 1. hold lå i serierne, til nu at have 1. divisionshold hos både herrer og damer. Vi får altså en træner, der har et højt niveau inden for flere områder. Kim er 32 år, og er civilt uddannet HA almen fra CBS. Udover trænermeritterne har Kim siddet i SLTU´s bestyrelse, og han har selv tidligere spillet med på Greves divisionshold.

Vi er sikre på, at vi med ansættelsen har sikret os tilgangen af en hårdtarbejdende træner med et højt fagligt niveau, som derudover vil passe godt ind i klubben og i det eksisterende trænerteam. Vi håber I alle vil tage godt imod ham, når vi starter op indendørs.