Sommeren nærmer sig med hastige skridt og for nye medlemmer i RTK er det allerede nu ved at være tid at finde nye modstandere til udendørs sæsonen. Når man starter med at spille tennis, udvikler man spillet forskelligt, nogle trænger sikkert til at spille mod stærkere eller svagere modstandere, nogle vil have nogle andre modstandere end de sædvanlige, andre vil bare ud og spille noget mere.

Så lad os prøve at mødes i nogle timer hvor vi spiller på kryds og tværs mellem hinanden (ny modstander efter hvert sæt) og ser om vi er noget for hinanden – tennismæssigt. Det primære formål er at spille single. Få lavet en liste over de nye modstandere du ønsker at spille mod og udnyt sommersæsonen så meget som muligt så snart det bliver maj. Man kan selvfølgelig også spille indendørs, men det er svært at få banetid når man har lyst. Erfaringsmæssigt er der god plads på banerene i maj og første halvdel af juni.

Målgruppen for arrangementet: Herre spillere indmeldt i klubben siden maj 2011 (Motionister), både erfarne spillere og nye spillere. Skriv venligst indmeldelses år i kommentar feltet.

Tid & Sted: Lørdag den 7. Februar kl 12:00-15:00, Darup
Pris: 40,- som betales på dagen via MobilePay, Swipp, eller kontant – lige på beløbet.

Antalsbegrænsning: max 16 deltagere. Hvis man ikke kan deltage denne dag, men gerne vil en anden gang, så meld jer til, men skriv i kommentar feltet at det skal være en anden gang. Hvis interessen er stor nok, vil arrangementet blive forsøgt gentaget senere.

Hvis vi bliver under 8 deltagere – bliver vi trætte!
Hvis vi bliver under 12 spillere spiller vi kun single
Hvis vi bliver mellem 12-15 bliver der en bane med double og tre med single