Klubben har købt en ny automat, så I kan trække øl, vand, slik, chips og ikke mindst bolde.

Den gamle automat fra 2005 måtte vi dengang lease, da RTKs økonomi ikke tillod sådan en investering. Nu var den slidt op, den gav nogen gange forkert tilbage og omsætningen faldt år for år, fordi RTKs medlemmer ikke havde mønter.

Vi har derfor besluttet at investere i en ny automat, så vi fortsat kan tilbyde medlemmerne drikkevarer, chokolade mm. og sidst men ikke mindst kan man nu trække et rør bolde til den favorable pris af 50 kr./rør.

Vi har allerede hørt, at der er kommet ønsker til Kurt om andre varegrupper i automaten. Har du et ønske så skriv til Anlaegsudvalget@roskildetennisklub.dk, så kigger de på, hvad der er muligt.

Vi kan dog allerede nu oplyse, at det ikke bliver muligt at trække tøj fra vores tøjleverandør i automaten 😎

Lige nu kan der betales med Visa, Mastercard, Samsung Pay og Apple Pay. Her betaler RTK så 4% af omsætningen til leverandøren af betalingsmodulet, men inden for en måned skulle mobilepay blive muligt, og her bliver der kun trukket 1,5%, så brug helst den mulighed fremover.

Automaten har kostet næsten 60.000 kr., et beløb, som det vil tage længere tid at forrente end de investeringer, vi normalt laver.

Vi håber derfor alle vil bruge automaten, så investeringen kan tjene sig hjem.

Mvh.
Din Bestyrelse