3. gang er lykkens gang, og RTK´s damer kan fremover kalde sig for et elitedivisionshold udendørs. Lørdag drog holdet til Esbjerg i fuld opstilling med Line, Mille, Anja, Rikke og Rikke for at sikre RTK pladsen i den bedste danske række. Det var 3. gang vi havde kvalificeret os til play off kampene, og denne gang skulle det lykkedes.

Missionen lykkedes med en 4-2 sejr, hvor der ved stillingen 2-2 efter singlerne blev sat trumf på i doublerne hvor der var decideret klasseforskel. Ekstra flot er det, at vi er det eneste 1.divisionshold der i denne sæson formår at rykke op. De øvrige 3 play off kampe blev alle vundet af holdene fra elitedivisionen.

De første meldinger lyder, at RTK ikke har været i den bedste række siden sæsonen 1991, så vedmindre senere tilfælde dukker op, var det også vd at være tid til, at vi igen er repræsenteret i elitedivisionen.

Stort tillykke til alle spillere der har været med på holdet igenne sæsonen, og kæmpe tillykke til 2.holdet for damer, som nu rykker op i 1.division, og dermed lægger sig lige i hælene på 1.holdet.