Har du spørgsmål om klubben, dit medlemskab, aktiviteter eller lignende, så er du altid velkommen til at kontakte bestyrelse, udvalg og klubbens øvrige ansvarlige, fx ansatte, inden for deres forskellige ansvarsområder.

Imidlertid kunne der godt være et behov for bare at møde op i en kontortid og få en snak.

Det bliver der nu mulighed for dagen efter påske, tirsdag den 23. april kl. 16-20 på Dr. Sofies Vej. Det er næsten samtidig med forårsrengøringen, så der er mulighed for (men ingen betingelse), at du kan give en hånd med en malerpensel, en kost eller lignende – samtidig med, at du får svar på dine spørgsmål.

Mangler du nogen at spille med, så kom også gerne, for så hjælper jeg gerne med et råd eller to.

Du kan også ringe/skrive til mig tidligere på dagen, hvis det passer dig bedre – eller på et andet tidspunkt.

Henrik Overgaard, klubmedarbejder

PS: På billedet står jeg til venstre sammen med Morten Lyebalk (i midten) og Hans Chr. Stigaard (til højre).