Roskilde Tennis Klub var med, da byens gamle kaserne fredag den 7. september havde åbningsfest i forbindelse med, at byggeriet af det nye bordtennis- og springcenter var færdigt. Det blev en eftermiddag, hvor kommunen, foreningerne og DGI markede, at Kildegården nu rummer Musikkens Hus, Kunstens Hus, Oplysningens Hus og Idrættens Hus.

En gruppe juniorer fra RTK deltog sammen med træningschef Sisse Folmø, og her er hvad far til Nikolas, Mogen Arentoft, skrev fra åbningsdagen:

“Sisse havde bedt klubbens juniorer møde op på Kildegaarden og vise hvor sjovt det er at spille tennis. Det var der otte turneringsaktive juniorer, der havde takket ja til – og de fik en rigtig god oplevelse. Der var to mini-tennisbaner, hvor interesserede kunne prøve at spille tennis mod Sisse eller nogle af juniorerne, og sådan en chance var der mange der benyttede sig af.

Der var ellers kraftig konkurrence fra de andre klubber, der også prøvede at tiltrække opmærksomhed, som eksempelvis bordtennis, skydning, springgymnastik i pommes frites-grav, moon-car, folkedans og brigde!

Sisse var lidt bekymret for at vores turneringsspillere ville forlade tennis til fordel for de mange andre tilbud, men det er der vist ingen grund til at frygte.

Borgmesteren holdt en åbningstale, hvorefter en kraftig regnbyge markerede afslutningen på dagen – og vi pillede nettet ned igen.”