RTK-Seniorer: Sidste udkald for DTF CUP 2014. Der er stadig plads til et extra hold både i Herre Double og Mix Double.

Vil du repræsentere RTK i Dansk Tennis Forbunds turnering DTF CUP? Så er det nu du skal tage affære, finde en makker og sende en tilmelding til Steen Lindegaard (slindega64@gmail.com), som står for tilmeldingen. Tilmelding senest 20. april, og hvis der overtegnes så bliver det efter først til mølle princippet.

Men hvad er DTF CUP? Det er en fleksibel og landsdækkende holdturnering for spillere der har serieniveau (ikke divisionsspillere) og tilmed er over 18 år. Efter endt tilmelding til turneringen inddeles holdene ud fra en geografisk betragtning, så holdene hverken har store tidsmæssige eller økonomiske omkostninger ved deltagelse i turneringen. Hvis man vinder puljen skal man til Jylland en weekend i september, ellers kan man højest risikere en tur til Nykøbing Falster eller Fakse.

Man kan spille i en mixrække eller en herrerække, og klubben kan tilmelde op til 4 hold i hver række. Formatet i holdkampen består af 3 kampe, dvs. 2 singler og 1 double. Et hold kan bestå af 2-4 spillere, men normalen er 2 spillere.

Eneste ønske fra Roskilde Tennis Klub – som stiller baner til rådighed – er at du skriver et par linjer om din deltagelse i turneringen (gerne med et vedhæftet billede)

Du kan læse meget mere om turneringen her ttp://www.tennis.dk/Sektioner/Klubudvikling/DTF%20Cup%20for%20motionister.aspx