Klubben søger nu en ny fastansat fuldtidstræner som afløsning for Alexander Hansen.

Her kan du se stillingsopslaget. Der er ansøgningsfrist 13. november. RTK søger en træner, der kan tiltræde senest 1. maj 2018, gerne tidligere.

Denne vinter vil vi køre igennem med Sisse og Kim som fuldtidsansatte trænere. Mikkel tager en hel del timer ligesom Benedict, Simon og Magnus vil hjælpe til.

Vi har derfor den sidste tid haft såvel Mikkel, som Simon og Magnus på nye trænerkurser. Endelig har vi flere juniortrænere, som også løbende vil assistere.

Vi er således sikre på vi får en fin og kontinuerlig træning gennem denne vintersæson og arbejder hen imod at have en ny fastansat træner til den kommende udendørssæson.

Hans Christian Stigaard