Jan Winther er nu både formand for Roskilde Tennis Klub og kasserer i Dansk Tennis Forbund. På Dansk Tennis Forbunds generalforsamling i lørdags i Kolding blev Jan Winther valgt med et klart flertal efter en kampafstemning med forbundets hidtidige kasserer.

Her er nyheden præsenteret i en pressemeddelelse fra Dansk Tennis Forbund.

Jan vil i sit arbejde i Dansk Tennis Forbunds bestyrelse have en særlig opmærksomhed på de frivilliges rolle og involvering med baggrund i gode erfaringer fra vores egen klub her i Roskilde.

Her har Jan siddet i bestyrelsen i 14 år, de sidste 5 år som formand, men bestyrelsen arbejder – som tidligere omtalt – på at finde en ny formand som afløser for Jan. Det kan dog sagtens være, at Jan fortsætter i RTK’s bestyrelse i en anden rolle, når der er fundet en ny permanent formand.

Den nye post ikke får betydning for hans engagement i RTK.

– I øjeblikket sidder jeg også i bestyrelsen for Sjællands Tennis Union, men den post skal jeg afgive, så der ikke er tvivl om, at jeg er hele Tennisdanmarks kasserer, siger Jan Winther.