1.Damehold 1.division

Som skrevet i en anden nyhed så starter 1.holdet for damer hjemme mod KFUM. Holdet kan se frem til en spændende sæson i 1.divison, og håber på opbakning til hjemmekampen lørdag kl. 9.30.

1.Herrehold 2.division

Holdet starter sæsonen søndag eftermiddag på udebane mod Holte. Efter sommerens lidt ”tunge” sæson med skader mv, stiller man nu op i fin form, og håber på en god start på sæsonen med point på kontoen. Kampen spilles i Rundforbihallen søndag kl. 15.

2.Damehold Sjællandsserien

Holdet er klar til en stærk sæson i Sjællandsserien. Målet er klart, pigerne melder at de gerne vil være med i den sjove ende, og spille om en plads til 2.division næste år. Denne rejse starter på søndag på udebane mod HRT 3.

2. Herrehold Serie 1

Holdet er i en spændene pulje. Vi starter med en kamp på udebane mod Herlev lørdag kl. 12. Igen er håber en god start, som skal være med til at definere hvor i puljen vi skal placere os.

3.Damehold serie 1

Her er sæsondebuten på hjemmebane i aften kl. 18 mod Brøndby Strand 2. Kampen skulle egentlig være spillet på udebane, men Brøndby ”solgte” deres hjemmebanerettighed. Holdet glæder sig til at få besøg af aftenens modstander, og vi stiller op i stærkeste opstilling, og er klar til at åbne sæsonen.

3. Herrehold Serie 2

3.holdet er endt i en hård serie 2 pulje med flere gode klubber og flere 1.hold. Men vi har en stærk og bred trup, og sæsonen indledes søndag på udebane mod Køge 2.

+40 1.holdet

Vi stiller i år med to +40 hold. Det stærkeste hold ligger i Sjællandsserien, og starter sæsonen på hjemmebane lørdag kl. 16 mod HVT. Så kan man ikke få tennis nok, så er tilskuere også her meget velkommen, til at heppe holdet på vej.

+40 2.holdet

Vores nye +40 hold har tyvstartet i sæsonen i Serie 1. Dette blev gjort med en stærkt 5-1 sejr på udebane over Birkerød 2.

+50 holdet

Holdet skulle også have været i aktion i denne weekend på hjemmebane mod Herlev. Men modstanderen har trukket deres hold, og vi må derfor vente lidt længere på sæsondebuten i SLTU´s fornemmeste række.