Tilmeldingen til tennisturen til Marbella i Spanien er nu gået ind i den afgørende fase. Ca. en uge endnu har vi reserveret pladser både på fly og hotel, så vil du med på en alletiders klubtur til efteråret, så er det nu, du skal melde dg. Det er muligt, at der kan findes plads, hvis du melder dig senere, men pris og pladser er kun garanteret i lidt over en uge endnu.

Turen er for både voksne alene og voksne med børn – vi er ca. 30 tilmeldte på nuværende tidspunkt, og der har været lidt stille om turen et stykke tid, fordi der er blevet skiftet rejseselskab undervejs. Det er stadig Tennistravel, der står for turen, men det store rejseselskab bagved (der også er med i Rejsegarantifonden) er nu Intertravel.

Vi bor på et hotel beliggende på selve tennisanlægget – og udover tennisbaner er her også fitness-center og pool. Stranden ligger ca. to km derfra.

Vores to proftrænere, Sisse og Kim, er med på turen – og sandsynligvis én træner mere (afhængig af det præcise deltagerantal), så det bliver tennistræning på højt niveau.

Der bliver ca. to timers tennistræning inden frokost – og eftermiddagen er så til fri disposition. Har man kræfter, er det dog også muligt at leje tennisbaner senere på dagen.

Turen fra fra tirsdag i uge 42 til tirsdag i uge 43.

Her kan du læse mere om turen og tilmelde dig.

Har du spørgsmål, så ring/skriv til mig.

Henrik Overgaard