Sommer DIMO 2021 er afsluttet og resultaterne er opgjort. Turneringen bestod af 13 puljer med 36 deltagere i single og 37 par i double, i alt 110 deltagere.

Det samlede antal planlagte kampe var 166 og der er en afgørelse i 120 kampe svarende til omkring 72 % af alle planlagte. Igen en sæson med fornem grad af gennemførelse. Desuden en sæson med meget få skader.

Puljevinder og nr. 2 kan ses af resultatoversigten på DIMO-siden. I flere puljer var det nødvendigt med nærstudier af point fordelingen. I tilfælde af pointlighed gælder nemlig indbyrdes kamp og dernæst bedste differens mellem vundne og tabte partier.

Den endelige pointstilling i single og double kan ses under DIMO

RTK har en aftale med Holte Vinlager, at de sponsorerer vinpræmier såfremt mindst 50 % af kampene er spillet i puljen eller vinderne selv har spillet 50 % af deres kampe.

Vinpræmierne kan afhentes i perioden 2. oktober – 1. december hos Holte Vinlager, Ringstedgade.

Tak for sæsonen; tillykke til vinderne og tak til sponsoren – Holte Vinlager. Motionistudvalget vil opfordre til at medlemmerne køber den gode vin i butikken og i øvrigt nævne tilknytningen til RTK.

Husk i øvrigt at fristen for tilmelding til vinter DIMO er 18. oktober.

Steen Øgaard Dahl
DIMO koordinator

Se resultaterne:

Sommer 2021 Resultatoversigt
Hold Pulje Vinder af pulje Vinpræmie til nr 1 (flasker) Nr. 2 i pulje Vinpræmie til nr 2 (flasker)
Herre single A Henrik Kolind 2 Kristian Karup Pedersen 1
Herre single B1 Jacob Ramskov 2 Thomas Justesen 1
Herre single B2 Simon Christiansen 2 Henrik Andersen 1
Dame single A Helle Michaelsen 2 Ellen Grønvald 1
Dame single B1 Mette Pinholt 2 Merete Johansen 1
Dame single B2 Mette Jensen 2 Bettina Pedersen 1
Dame double A Eva B. Jensen / Pernille Grønfeldt 2+2 Marie Hostrup Allerup / Helle Michaelsen 1+1