OBS! Siden her opdateres løbende i takt med, at der kommer nyt.

Booking
Nu kan du booke i det nye system. Du kommer automatisk ind på det nye system, når du vælger Booking og betaling i menuen.

Du kan booke baner som du plejer. Hvis du havde nogle banetider, kontraktbanetider, holdkampe eller andet. Så tjek lige, at de er kommet med over.

Booking i hallen er nu også aktiveret og lyset fungerer.

Du kan under booking nu vælge en visning, der hedder “Dag”. Her kan du se eksisterende bookinger, og også hvem der har booket, hvis du logger ind.

Medlemsliste
Så har vi fået en medlemsliste under login. MEN det kræver at du som medlem selv går ind på din Profil under stamdata og giver samtykke til , at dine kontaktinformationer må vises på listen.

Kontraktbaner
Alle kontraktbaner burde nu være kommet med over og kan findes under dine bookinger. Vær opmærksom på, at vi har frigivet 1 time efterår og 1 time forår, hvor I ikke skal spille på jeres sædvanlige tid. Husk at tjekke efter!

Den kontraktansvarlige skal selv afbooke baner, hvis de ikke bruges. Pengene refunderes ikke.

Navne på og gæstetimer
Og nu er der kommet navne på dem, der har booket banerne, som du kan se, når du er logget ind. Og der er kommet mulighed for at booke gæstetimer.

Jubilæumsfest og andre aktiviteter
Nu kan du også tilmelde dig selv og ledsagere til jubilæumsfesten og betale. Det samme vil gælde for klubmesterskaber, turneringer og øvrige aktiviteter, efterhånden som vi får dem oprettet.

Login information
Du skulle gerne have fået en mail med nye logininformationer til det nye system. Login med de logininformationer, der står i mailen. Under din profil og stamdata kan du rette din adgangskode til noget, der er nemmere for dig at huske.

Hvis du ikke har fået en mail, så send mig din gældende mailadresse. Så sender jeg en ny mail til dig med logininformationer hurtigst muligt.

Hvis du har problemer med at logge på, så skriv også til mig.

Gamle saldi og betaling
OBS: Jeres saldi fra det gamle system er kommet med over og refunderes ifm. næste kontingentbetaling. Det bliver ikke længere muligt at forudbetale et beløb til en konto. Til gengæld kan du tilmelde dit betalingskort, så den husker det, når du skal betale.

APP
Husk at du kan hente app’en ForeningLet. Her kan du også booke m.v. Når vi kommer i gang med vintersæsonen, vil vi også bruge app’en til kommunikation med træningshold m.v.

God fornøjelse.

hilsen Britt, klubmedarbejder, britt@roskildetennisklub.dk