Både indendørs og udendørs kan man reservere en bane at spille på via vores banebookingsystem. Det er også i dette system, at alle klubbens medlemsoplysninger ligger, så det er både herfra, du booker en bane, opdaterer dine egne personlige oplysninger og også betaler eventuelle regninger for fx træning, arrangementer og lignende. Du kan også betale kontingent via systemet, men det kan du også tilmelde betalingsservice.

Brug medlemsnummer og pinkode til booking og til at komme ind i RTK-hallen

Når du skal booke en bane, skal du bruge dit medlemsnummer samt et password (samt medlemsnummeret på din makker, som du skal spille med). Du vælger selv dit password, når du melder dig ind. Hvis du ikke kan huske dit password, kan du få det nulstillet af RTK’s klubmedarbejder eller bogholder.

Du skal også bruge dit medlemsnummer + en dørkode, når du skal ind RTK-hallen ved Roskilde Idrætscenter, men bemærk: Det er kun helårs- og vintermedlemmer, der kan dette. Dørkoden er som udgangspunkt de fire første cifre i din fødselsdato, men du kan selv ændre koden under “Din profil”, når du er logget ind. Se under “Login info”.

Med mindre du deltager i et klubarrangement, er det altid nødvendigt at reservere bane i RTK-hallen. Det er nemlig via reserveringen, at lyset bliver tændt over din bane.

Udendørs kan du spille lige så meget du vil, når du først har betalt kontingent. Indendørs er kontingentet billigere. Til gengæld koster det et beløb – udover dit kontingent – hver gang, du booker en bane.

Du kan se, hvad det koster at spille i hallen under Medlemskab – Kontingenter og banepriser.

Betaling ved booking i hallen

Det er den, der reserverer banen, der bliver opkrævet betalingen for den (gælder ved booking i hallen). Den, der booker, skal derfor huske at få halvdelen af beløbet fra makkeren. Bemærk, at du skal betale for indendørsbanen i forbindelse med bookingen.

Betaling foregår via dit dankort. Du kan enten betale fra gang til gang – eller du kan sætte penge ind på din egen konto i medlemssystemet. Så behøver du ikke at have dankortet frem ved hver booking. Når du er logget ind i systemet, klik da på “Indbetal til saldo” i menuen i venstre side.

Én booking ad gangen – med enkelte undtagelser

Som nævnt koster det ikke noget at booke banerne udendørs og hvis banerne er ledige, kan man i princippet bare spille. Man skal dog altid vige for medlemmer, der har booket, og da der især på hverdags-aftener ofte er pres på, er det altid en god idé at reservere. På Dronning Sofies Vej og i hallen kan man reservere en time ad gangen. På udendørsbanerne i Darup er det halvanden time.

Du kan booke én bane ad gangen – med to undtagelser:

1. Udendørs er der mulighed for at booke en bane på vores udendørs baner ved Roskilde Idrætscenter, selv om du også har en reservation på Dr. Sofies Vej.
  2. Indendørs er der mulighed for, at du kan booke en bane samme dag, selv om du har en booking længere ude i fremtiden. Du kan booke 12 timer før eller tidligere – og denne booking kan kun foregå ved at logge ind på touchskærmen i hallen. Du skal altså ud i hallen for at chancebooke en time senere på dagen

Opdatér dine personlige kontaktoplysninger

I banebookingsystemet kan du gå ind under personlige oplysninger og tilmelde dig en e-mailservice, så du får besked, når du har booket en bane eller en anden har booket med dig som makker. Dermed får du en kvittering og dermed en huskeseddel på, hvad du har reserveret. Det er også her under dine egne oplysninger, at du opdaterer dit telefonnumer, mail og adresse, hvis du flytter. Mailadressen bruger vi også, når der bliver sendt nyhedsbreve ud til medlemmerne.

Bemærk at der i medlemssystemet er et menupunkt, der hedder “Nyhedsmails”. Det er en funktion, der ikke virker. I stedet sender vi mails ud via et andet system.

Slet reservationen, hvis du ikke skal bruge banen

Lige så nemt det er at reservere baner, lige så nemt er det at slette en reservation. Vi vil gerne appellere til at man sletter sin reservation, hvis man ombestemmer sig, og alligevel ikke spiller. Specielt på Dr. Sofies Vej er der bud efter banerne, så vis hensyn og slet, så en anden kan bruge banen.

Den samme appel gælder også indendørs, hvor der er pres på banerne. Her bliver du opkrævet for pengene, hvis du ikke afbooker. Afbooker du senere end to timer før banetiden, så får du heller ikke penge tilbage, men afbooker du tidligere – fx dagen før – så bliver pengene for banen lagt ind på din konto i medlemssystemet og kan altså bruges, næste gang du booker indendørs.