Både indendørs og udendørs kan man reservere en bane at spille på via vores banebookingsystem. Det er også i dette system, at alle klubbens medlemsoplysninger ligger, så det er både herfra, du booker en bane, opdaterer dine egne personlige oplysninger og også betaler eventuelle regninger for fx træning, arrangementer og lignende. Du kan også betale kontingent via systemet, men det kan du også tilmelde betalingsservice.

Brug medlemsnummer og pinkode til booking og til at komme ind i RTK-hallen

Når du skal booke en bane, skal du bruge dit medlemsnummer samt et password. Du vælger selv dit password, når du melder dig ind. Hvis du ikke kan huske dit password, kan du bruge funktionen “Glemt kodeord”.

Du skal også bruge en dørkode, når du skal ind RTK-hallen ved Roskilde Idrætscenter.

Din pinkode til hallen vil være den samme, som du altid har brugt. Dog skal du fremover skrive hele din fødselsdato efterfulgt af pinkoden. Hvis man fx er født juleaften 1975 og pinkoden er 9999, så skal man trykke følgende på tastaturet for at komme ind: 2412759999#

Med mindre du deltager i et klubarrangement, er det altid nødvendigt at reservere bane i RTK-hallen. Det er nemlig via reserveringen, at lyset bliver tændt over din bane.

Udendørs kan du spille lige så meget du vil, når du først har betalt kontingent. Indendørs er kontingentet billigere. Til gengæld koster det et beløb – udover dit kontingent – hver gang, du booker en bane.

Du kan se, hvad det koster at spille i hallen under Medlemskab – Kontingenter og banepriser.

Betaling ved booking i hallen

Det er den, der reserverer banen, der bliver opkrævet betalingen for den (gælder ved booking i hallen). Den, der booker, skal derfor huske at få halvdelen af beløbet fra makkeren. Bemærk, at du skal betale for indendørsbanen i forbindelse med bookingen.

Betaling foregår via dit dankort.

Én booking ad gangen – med enkelte undtagelser

Som nævnt koster det ikke noget at booke banerne udendørs og hvis banerne er ledige, kan man i princippet bare spille. Man skal dog altid vige for medlemmer, der har booket, og da der især på hverdags-aftener ofte er pres på, er det altid en god idé at reservere. På Dronning Sofies Vej og i hallen kan man reservere en time ad gangen. På udendørsbanerne i Darup er det halvanden time.

Du kan booke én bane ad gangen – med en undtagelse:

Udendørs er der mulighed for at booke en bane på vores udendørs baner ved Roskilde Idrætscenter, selv om du også har en reservation på Dr. Sofies Vej.

Opdatér dine personlige kontaktoplysninger

Det er også her under dine egne oplysninger, at du opdaterer dit telefonnummer, mail og adresse, hvis du flytter. Mailadressen bruger vi også, når der bliver sendt nyhedsbreve ud til medlemmerne.

Slet reservationen, hvis du ikke skal bruge banen

Lige så nemt det er at reservere baner, lige så nemt er det at slette en reservation. Vi vil gerne appellere til at man sletter sin reservation, hvis man ombestemmer sig, og alligevel ikke spiller. Specielt på Dr. Sofies Vej er der bud efter banerne, så vis hensyn og slet, så en anden kan bruge banen.

Den samme appel gælder også indendørs, hvor der er pres på banerne. Her bliver du opkrævet for pengene, hvis du ikke afbooker.