I april 2021 fylder Roskilde Tennis Klub 100 år – og så skal der festes. Jubilæumsudvalget har booket restauranten i Roskilde Kongrescenter til en stor fest, der finder sted lørdag den 24. april 2021 kl. 18. Det bliver efter en festlig Store Åbningsdag, så sæt allerede nu kryds i kalenderen hele dagen.

Lørdag den 24. april 2021

Her finder du siden for jubilæumsåret – lige nu er der åbent for at komme med ideer til aktiviteter.

Jubilæumsudvalget består af Hans-Erik Pedersen, Karen Marie Olsen, Helle Arentoft og Aksel Rasmussen. De står for selve jubilæumsfesten den 21. april samt en reception på selve jubilæumsdagen den 21. februar 2021 – men de hjælper også med at indkalde ideer og koordinere øvrige aktiviteter i løbet af året. Disse aktiviteter skal imidlertid drives af andre medlemsgrupper. Mere om det senere.