RTK’s bestyrelse, SportDirect og HEAD er på vej med en aftale, der sikrer, at RTK’s medlemmer kan købe RTK-tøj og bolde til gode priser. Tøjkollektionen er valgt, og udover træningsdragt, T-shirts (med og uden ærmer til pigerne/kvinderne) så er der som noget nyt også hættetrøjer (hoodier).

Der når ikke at komme tøjprøver frem til Store Åbningsdag på lørdag den 27. april, men der vil være bestillingssedler med billeder – og så bliver der hurtigst muligt efter levering arrangeret en eftermiddag/aften, hvor der bliver mulighed for at se, mærke og prøve tøjet.

Der kommer også gode tilbud på bolde. De ”dyre” HEAD Tour, der bliver brugt til divisionskampe, kan du købe for 60 kr. pr. rør med fire bolde, mens niveauet lige under er HEAD Davis Cup, som koster 50 kr. pr. rør. Du får også mulighed for at købe grønne bolde – her er der tre bolde pr. rør. Disse bolde er rigtig gode til begyndervoksne og/eller juniorer, når de er kommet i gang med at spille mod hinanden, inden de når at blive rigtig gode/rutinerede.

Bestyrelsen har også bedt SportDirect og HEAD om at lave en webshop, der er mere intuitiv og nem at handle på end den nuværende.

På billedet ved siden af kan du se årets RTK-kollektion. Der er RTK-logo på tøjet – derudover er der mulighed for at få trykt navn for 30 kr. pr. del.

Her kan du se bestillingssedlen, som du godt kan udfylde og allerede nu sender til SportDirect.

Send en mail til Jesper Falck på roskilde@sport-direct.dk og vedhæft pdf-filen med din bestilling og dine oplysninger. Så leverer Jesper, så snart han får tøjet hjem.