Finaledagen blev heldigvis en god oplevelse, både med hensyn til tennis og vejret. Flere flotte finaler blev afviklet – nogle meget tætte med matchtiebreak til sidst. Spørg bare Leander Rudolf, der både i herre double A og mixdouble A vandt med tættest mulig margen.

I herre single A blev vinderen overraskende Martin Madsen – et nyt ansigt i RTK, men “gammel” i vores naboklub, Jyllinge. Martin spillede frisk til og slog undervejs bl.a. sidste års mester, Muhammad. I finalen mødte han en anden overraskelse, Thor Lykke Sørensen, der tidligere på dagen havde vundet sin semifinale over Simon Berthelsen. Jo, de unge drenge presser sig på.

I damesingle vandt Mille Elsborg – også over sidste års mester, Anja Kostecki. De to spillere har delt de sidste fire års mesterskaber imellem sig.

Her er dokumentet med alle finaleresultaterne.

Her er siden for klubmesterskaberne – med resultater fra alle kampe undervejs i turneringen.

Det har været nogle lidt udfordrende klubmesterskaber både for spillere og arrangører. Dels har vejret drillet mere end sædvanligt, dels har der været en hel del afbud, også på dage hvor spillerne ikke har indgivet forbehold. Det har betydet, at nogle kampe ikke er blevet afviklet. Der har også været lidt skader undervejs, men det kan man selvfølgelig ikke gardere sig imod.

Her er billeder fra finaledagen – tak til Morten Lyebalk, Kurt Jensen og Aksel Rasmussen for tilsendte fotos.