Sommer DIMO 2017 er afsluttet og resultaterne er opgjort. Turneringen bestod af 19 puljer med 58 deltagere i single og 47 par i double, i alt 152 deltagere.

I puljerne var det samlede antal planlagte kampe 244 samt 5 ekstra finale kampe i parallelpuljerne. Der er reelt spillet 151 kampe svarende til omkring 62 % af alle planlagte.

Holte Vinlager og RTK donerer vinpræmie til nr. 1 og nr. 2, såfremt mindst 50 % af kampene er spillet i puljen eller vinderne selv har spillet 50 % af deres kampe. Som hovedregel uddeles 2 flasker til vinderen af puljen og 1 flaske til nr. 2. I parallelpuljerne uddeles 1 flaske til vinderen og 1 flaske til nr. 2 og derpå får finalevinderen mellem parallelpuljerne en ekstra gevinst på yderligere 1 flaske.

Der er spillet finale mellem A1 og A2 i herresingle (vinder Morten Lyebalk); i damesingle mellem A1 og A2 (vinder Ellen Grønvald); i damesingle mellem B1 og B2 (vinder Anne Marie Rieffestahl); i damedouble A1 og A2 (walk over vinder Gitte Martinussen-Tina Dilling); i mix double A1 og A2 (vinder Morten Lyebalk og Christina Pedersen).

Vinpræmierne kan afhentes i perioden 6. oktober – 30. november hos Holte Vinlager, Ringstedgade.

Tak for sæsonen; tillykke til vinderne og tak til sponsoren – Holte Vinlager. Motionistudvalget vil opfordre til at medlemmerne køber den gode vin i butikken og i øvrigt nævner tilknytningen til RTK.

Steen Øgaard Dahl

 

Her kan du se alle vin-vinderne for sommer-DIMO 2017 som et pdf-dokument.

Her er siden med alle resultater samt tilmelding til vinter-Dimo 2017/18. Bemærk, at tilmeldingsfristen er mandag den 23. oktober.