Lørdag den 22. juni kan du gratis komme til at se Danmarks bedste tennisspillere i aktion. Det sker i Ryvang Tennisklub i København, der lægger baner til.

RYVANG GARROS er en intens og festlig endags holdturnering for Danmarks bedste seniorspillere, inklusiv landsholdsspillere, collegespillere, danmarksmestre, europamestre, og verdensettere.

Du kan bl.a. opleve verdens bedste junior, Holger Rune, og Grand Slam vinder og tidligere nummer 1 i verden Kristian Pless! På damesiden kan du bl.a. opleve Karen Barritza og Karina Ildor Jacobsgaard, der har spillet professionel tennis i 20 år tilsammen, samt resten af det kvindelige landshold.

Programmet for junioreventen

Udover at opleve hvordan de professionelle spiller tennis, kan du også blive en del af junioreventen, hvor du kan snakke med landsholdsspillerne og spille mod dem!

Ryvang Garros spilles hele dagen 22. juni, mens det specifikke program for junioreventen forløber:

• Kl. 12.30: Juniorevent starter, hvor du kan stille spørgsmål til landsholdsspillerne og høre hvordan livet er som professionel tennisspiller
  • Kl. 12.45: Du får en unik mulighed for at prøve kræfter med landsholdsspillerne på banen og vi spiller bl.a. en kæmpestor rundt-om-nettet.
  • Kl. 13.15: Præmieoverrækkelse, is og RYVANG GARROS kasketter til deltagere i junioreventen
  • Kl. 13.30: Resten af eftermiddagen kan du opleve tennis i topklasse, da sidste puljerunde starter omkring kl. 13-13.30, semifinalerne kl. 15, og finalerne (både herrer og damer) kl. 17

Det er gratis at deltage. Du skal skrive til træningschef Sisse Folmø på sisse@roskildetennisklub.dk inden den 15. juni, så sørger hun for tilmelding.

Her kan du se invitationen.

Herunder kan du se en lille teaser-film: