Det er tid til den årlige fornyelse af spillerlicenser til Dansk Tennis Forbund, og da processen er ganske anderledes end tidligere, så kommer her lidt information til de involverede spillere.

Tidligere betalte RTK for alle, der ønskede en licens, og spillerne mærkede det slet ikke, fordi RTK skulle sende en seddel med navne ind til  Dansk Tennis Forbund.

Nu er der imidlertid både kommet nye RTK-regler og et nyt turneringssystem, DTF TournamentSoftware.

De nye regler er, at RTK betaler for de junior-spillere, der er meget aktive og som også deltager i Danmarksmesterskaberne. RTK betaler også for de seniorer, hvor der er krav om licens for at komme spille med. Det gælder Elitedivisionen, 1. division og Liga 1.

Øvrige kan forny deres licens via deres profil i TournamentSoftware. Alle spillere, der spiller på hold eller spiller individuelle turneringer, skal have oprettet en profil, men langt fra alle behøver en licens. Kun, hvis du er aktiv i turneringer, kan det være en fordel, da spillere med licens har fortrinsret i forhold til spillere uden licens.

I dag, den 19. april, har jeg på klubbens vegne betalt for alle de juniorer, der har været med i DM + et par enkelte, som plejer at være med, men som ikke kunne denne gang. Derudover er der betalt for de seniordamer, der spiller på 1. holdet eller som er reserver til 1. holdet.

Er du i tvivl, om der er betalt for dig, så kontakt mig gerne. Der er et par enkelte spillere, jeg ikke har betalt for, da de ikke fremgik af spillerlisten, så også her: Er du i tvivl, så kontakt mig gerne.

Henrik Overgaard, klubmedarbejder