NYT: Der er ændringer i fire rækker efter offentliggørelsen tirsdag morgen. Kl. 15.20 tirsdag eftermiddag er der foretaget ændringer i dame single B, mixdouble B, herre single 50+ og herre double A. Gå ind på siden med programmet for klubmesterskabet. Her er lodtrækningen opdateret.

Så er programmet klar for klubmesterskaberne for voksne.

Der er sat tider på alle kampe, der skal afvikles på lørdag den 31. august samt søndag den 1. september + weekenden efter, den 7. og 8. september. Finaledag er lørdag den 14. september.

Kan du ikke spille på det angivne tidspunkt, skal du blive enige med din modstander om at flytte kampen til et tidligere tidspunkt. På siden med klubmesterskaberne står det beskrevet, hvordan du gør – bl.a. skal du sørge for at give Steen Lindegaard besked. Steen er arrangør af klubmesterskaberne – og ved afbud vil han sørge for at afbooke baner, så der ikke står tomme baner, der ikke kan bookes af andre medlemmer.

Her er siden, hvor hele programmet ligger. Det er også her, du ser spillereglerne og her, du skal indtaste resultaterne efter kampene.

Tjek hurtigt din spilletid, så vi er sikre på, at alle kampe bliver gennemført efter planen. Giv hurtigt besked til Steen, hvis du opdager en fejl.

God fornøjelse med spillet.

Steen Lindegaard fanger du på mail: aktivitetsudvalget@roskildetennisklub.dk.