Nyt pr. 12. marts: Klubmesterskaberne i double lørdag den 21. marts er aflyst på grund af faren for corona-virus.

Så er programmet klart for klubmesterskaberne for voksne – både i single og double. Det er RTK’s nye aktivitetsudvalg, der har planlagt mesterskaberne. Kampene spilles disse dage:

• Fredag den 6. marts: Single 40+ og 50+
  • Lørdag den 7. marts: Single A, B og C
  • Lørdag den 21. marts: Doubler
  • Lørdag den 28. marts: Finaler i alle rækker

Bemærk, at der 2. marts er kommet en lille rettelse til singleprogrammet.

De fleste rækker er alle blevet til noget, nogle enkelte er slået sammen:

• HS 60+ og HS 50+
  • HS B og HS C
  • DS B og DS C og DS 50+
  • HD B og HD C

I MIX A er der rykket nogle par fra MIX B over for at få spillet denne række.

Kampoversigterne vil blive lagt i Sporvognen, så resultater kan skrives her, men helst meldes ind her på hjemmesiden via fanen “Indberet resultat” af vinderen.

For at gøre det ekstra hyggeligt for deltagerne og alle tilskuerne vil der være en meget let forplejning i Sporvognen på kampdagene.

Skulle der være nogle spørgsmål kan der sendes en mail til: aktivitetsudvalget@roskildetennisklub.dk.

Her kan du se programmet for klubmesterskaberne indendørs 2020:

Kampene afvikles efter Dansk Tennis Forbunds NextGen-regler, det vil sige:

• Bedst af tre sæt til 4 med tiebreak til 7 ved stillingen 3-3
  • I single spilles partierne som normalt
  • I double spiller man no-add – én afgørende bold ved stillingen 40-40, hvor servemodtager bestemmer lige eller ulige side, i mix serves dog altid til samme køn
  • Både i single og i double spilles med, at bolden i serven gerne må røre nettet. Hvis bolden lander i servefeltet efter at have ramt nettet, er serven derfor god
  • I finalerne spilles kampe som normalt til 6 med tiebreak til 7. Dette gælder alle tre sæt – altså IKKE matchtiebreak til 10 i 3. sæt.

Kampene skal afvikles på de dage, der er afsat til de enkelte rækker.

Alle finalekampe bliver afviklet lørdag den 28. marts – hvis du ikke kan spille denne dag, skal du derfor trække dig på matchbolden i semifinalen.

Her skal du indberette dit resultat:

• Eks. 6-3 6-3

Her er listen over de indberettede resultater:

Navn vinder Navn taber Vælg række Resultat
Marie Hostrup Allerup Lisbeth Lyhme Herre- og damesingle B 2-4 4-0 4-0