Lørdag er det “Store Finaledag” i klubmesterskaberne 2018 udendørs.

Grundet flytningen af finaledagen er nogle af finalerne allerede afviklet, men der er er stadig 13 finaler tilbage. Der er fem finale deltagere som ikke er fundet – enten fordi kampen ikke er spillet endnu, eller fordi resultatet ikke er indrapporteret.

Vi starter kl. 10 med finaler i 40+, 50+ og 60+ rækkerne, plus en opvisningskamp i herre double B. HDB finalen er allerede afviklet, da Andreas Quade ikke kunne være med på lørdag, men Tomas Møller træder ind som substitut.

Kl. 11.30 kører vi A, B og C rækkerne i single, derefter doubler kl 13 og mix kl 14.30.

Se dagsprogrammet for 15. sep for at se deltagere i finalerne.

På billederne, de første klubmestre 2018, Jesper og Thomas i HD C, samt Kim og Annika der Tabte til Gitte og Per.

Her kan du se siden med alle kampe og resultater – og det er også her på siden der er indrapportering af resultater.